fredag imorgon

idag har det varit en ganska bra dag till en början..var dock väldigt trött imorse när jag vaknade..skönt att det är fredag imorgon iallafall=) idag hade barnen idrott på morgonen, men idrottsläraren hade lyckats blivit inlåst i sin lägenhet och kom inte ut..så det var bara att hålla i idrottslektionen själv istället..det blev fotboll, elever mot lärare..och hur tror ni att det gick?..eleverna vann med 19-6! fast jag gjorde två mål..jag är rätt stolt faktiskt..hade inga skor så mina fötter var bra ömma efteråt... dagen i övrigt har varit jätte lugn..! det har varit hur skönt som helst! efter praktiken tog jag en promenad hem, och somna på soffan när jag kom hem..veckorna sliter på en måste jag säga..
nu har jag precis kommit från träningen..det kändes att jag var trött..det gick lite segt, fick inte riktigt ut de jag ville av det..men men, nya tag imorgon då det är dax igen..!
åker till sälen imorgon också med mamma,pappa och mattias..det ska bli grymt skönt att bara byta miljö en stund..vi ska bara ta det lugnt..ta långa promenader och bara ta igen oss..stänga ute vardagen för en helg!

nu är det dax för en cigg, sen Paradise Hotel;)

//Lillen

vänskapssallad, en relativt vackert ord

kom precis ur en jätte skön "avsvettande" dusch..om det finns något som heter avsvettande vet jag inte..men jag tycker att det var ett lämpligt namn på min dusch nyss...jag har nämligen tränat två pass som vanligt på tisdagar..(pilates och step intervall)...och jag blev verkligen svettig eftersom att lena (instruktören) alltid kör hård träning med oss, vilken i och för sig är väldans bra! behöver verkligen röra på mig..vilket jag för tillfället tycker att jag ör ganska duktig på=)
just nu känns det som att det skulle sitta fint om det här var sista veckan på praktiken..vilket det inte är..en vecka till efter denna..det är inte så att jag vantrivs..men det känns som att det räcker nu..jag känner mig "mätt", plus att jag vill tillbaka till alla i skolan nu..det blir liksom inte det vanliga, vardagliga snacket som det blir annars..men men, det är väl bara att stå ut antar jag!
btw..idag lagade min syster mat hemma..vi har den där matkassen som går på reklam på tv när man får hem mat och recept osv..idag gjorde hon någon köttfärssås med kycklingfärs och en vänskapssallad..det var skit gott!! speciellt salladen måste jag säga, väldigt fint namn på den och måste jag säga..den innehåll vitkål, rivna morötter, patrika och toppad med någon väldigt god dressing! Bra gjort sara!!..eftermaten blev det lite seriöst snack mellan mig, sara, tom och pappa..samtalet handlade om allt mellan himel och gjord..typ, dåliga förhållanden, godis, träning och lite annat..och var resulterade de med..jo jag fick det stressigt till träningen..tiden går så fort när man har roligt!

hög tid för en cigg, och krypa ner i sängen och vänta på min Baby!!love you<3

//Lillen

lååång dag

äntligen kväll efter en lång och tung dag på praktiken..jag slapp gå hem iallafall, vilket var väldigt skönt..kunde åka med taxin från humlan till skolan, och sen ta bussen där ifrån..väl hemma somnade jag som en stock och vaknade med huvudvärk..tung dag måste jag säga..kul att bli utbränd på praktiken liksom..;)Mattias kom förbi och hämtade upp mig, så vi åkte till honom..nu har jag precis kommit från träningen som idag erbjöd aerobic..kändes kanon förutom att mina byxor helatiden trillar ner..vilken kändes ganska frustrerande..men men, jag får väl ta och kosta på mig ett par nya träningsbyxor snart..kanske ska önska mig det i julklapp..

Paradise hotel ikväll, missa inte de!

//Lillen