livet känns lätt idag

idag har det varit en riktigt bra dag måste jag säga! ingenting har varit neråt och allt har varit lätt.lätt är ett bra ord för den här dagen...natten var dock lite sämre eller iallafall början av natten..jag hade världens mardröm, den var liksom inte läskig utan mer psykotisk..allt bara blixtrade och en massa konstiga ljud. jag flög omkring, som en demon och skrek, så skulle jag kalla det. det var riktigt obehagligt, så det var skönt att jag vaknade och hade mattias vid min sida. somnade om och vaknade med att jag hade ont i magen..inte mensont utan bara ont..skumt..
men åter till dagen idag..Mattias och jag tog en sväng till Uppsala. Han skulle till biltema och handla lite grejer till bilen. sedan åkte vi till ikea, jag skulle köpa några lådor som jag ska ha under sängen..vi kollade och provsatt också lite soffor som vi vil ha när vi flyttar, (vilket som inte står på schemat just nu) vi hittade också lite annat snyggt som skulle passa perfekt i våran framtida lägenhet. Jag bjöd också min prins på lunch, vi blev propp mätta och så vi höll på att somna i bilen påväg hem. vilket skulle vara väldigt tragiskt om han somnade eftersom att han körde. 
jag håller i övrigt på att sticka en jätte skön lila halsduk till mig själv. den kommer bli perfekt..tänkte bara informera.
just nu är mattias nere i tvättstugan med hans mamma och jag sitter här och bloggar lite onödig info..i bakgrunden står tvn på.. Aik-ösk..det börjar lukta smguld =)

imorgon ska jag fika med Pelle, jag ska nämligen sitta barnvakt till hans barn såsmåningom=)


tjoo

//Lillen
   

kreativiteten flödar..iallafall i tankarna

högskoleprovet kanske man skulle kunna kalla en flopp..Jag kunde 2 frågor på hela provet, resten gissade jag mig igenom. på matte delen fick jag fråga " tre flickor, en blond, en brunett och en rödhårig. vem har ne lillasyster?"...senare på kvällen kunde man kolla facit och såg då att jag hade 35 av 122 rätt...så när jag ska söka til högskolan så gör jag nog bäst i att söka med enbart mina betyg...

idag har jag varit hos tandläkaren..som tur var hade jag inga hål och allt såg bra ut..visdomständerna hade det lite trångt, annars var allt helt okej..när jag ska betala "-340kr tack!, du får 300 kr rabatt tills du fyllt 29"..ja men tjena..de skulle kosta 640 kr för en jävla undersökning...(!)..helt sjukt..

jag är på värsta pysselhumöret..jag vill göra smycken, sticka en halsduk, måla, gipsa och lägga pärlor...kan bara inte komma på vad jag ska börja med..imorgon ska mattias till arbetsförmedlingen så då kan jag passa på och ta fram min kreativa sida, den börjar damma igen känner jag..ska försöka hinna träna imorgon också!!
hittade så vackra bilder när jag kollade lite inspiration på nätet

Freedag!

äntligen fredag, och äntligen lov! gud vad skönt, men under lovet måste jag ändå plugga eftersom att jag ska ha mitt tal i nationella provet i svenska veckan efter lovet..temat är relationer och starka band..så jag tror att jag ska hålla ett tal om min och min mammas relation..hoppas att det blir bra..

idag har mattias varit hos min frisörkompis..han blev jätte fin så jag är nöjd=)..jag fick också en tid, så mitt hår är också fixat nu..håret är väl fortfarande ingen höjdare, men det är iallafall bättre..ska dit igen så småsmåning om så hon får jämna till färgen i mitt hår. jag har färgat det själv och är inte direkt någon höjdare på de, så då ska rebecca få hjälpa mig med de..efter frisör besöket svängde vi förbi och köpte en hårinpackning, det kanske kan få mitt hår att må lite bättre...

ikväll ska vi käka tacos hela familjen inklusive Mattias och förhoppningsvis tom också..sen blir det idol och en tidig sömn eftersom att högskoleprovet ska göras imorgon...

//Lillen