orkar inte

Det är så mycket med allt nu. Jag hinner inte med, jag hinner varken med mig själv, skolan eller något annat.  Det känns som att verkligheten ligger långt framför mig och att jag bara stannat av. Man står still och trampar på samma ställe och kan inte röra sig. Allt kommer på samma gång och jag kan inte hantera det. just nu känns det bara som att man skulle vilja ta en paus från verkligheten och bara gömma sig. få lite andrum och lite tid till sig själv, lite tid att bara göra de man själv vill, utan någon press eller krav. men tyvärr går ju inte det. livet går i 180 och jag ligger bara i 30..hjärnan är utmattad och kroppen är svag, hjärtat bultar som att den är påväg ut ur bröstkorgen.. tänk om man bara kunde pausa livet så man hann göra allt det som skulle behövas göra. 
- träna
- plugga till prov i god tid
- träffa mina vänner
- njuta av dansen utan att behöva tänka på annat
- mysa med mattias
- ta promenader med mamma och Wilma i skogen
- orka gå upp på morgonen
- ta hand om mig själv
- umgås med familjen
- ta igen allt i skolan
- se mina egna behov
...kort sagt önskar jag att mitt dygn bestod av flera timmar..just nu fungerar ingenting...vill bara sova!

om man bara kunde få andas för en stund//Lillen 

var rädd om din rygg

Alla bär vi på en ryggsäck. Det är en personlig och kanske hemlig ryggsäck som ingen kan ta ifrån dig. Du kanske inte vill berätta för alla vad som befinner sig i din personliga ryggsäck. Allas ryggsäckar är olika tunga beroende på allt som ligger i den, Både du och jag har en ryggsäck som är speciell för oss, ingen ryggsäck är den andra lik. Det går inte att plocka ur något av det som finns i den, och om du har en riktigt tung och stor ryggsäck blir det svårt att räta på ryggen och orka vandra vidare upp för det berg du befinner dig på. Det är enkelt att ramla ner igen, eftersom att ryggsäcken hela tiden växer och blir tyngre för varje gång du trillar tillbaka. Men att hitta någon som ibland kan hjälpa dig att bära delar ur din ryggsäck, som gärna kan ha tunga saker ur din ryggsäck i sin får dig att orka vandra vidare och lägga i mera saker. Bra och positiva saker som inte är lika tunga att släpa på. Allas ryggsäckar är olika tunga på grund av vad som hänt tidigare, under ditt liv fram tills nu. Kanske har ryggsäcken bara blivit fylld men positiva saker, saker som du vill minnas och som gör dig glad. Men för andra kan ryggsäcken vara så tung att du helt enkelt inte orkar bära den mer, du kanske stannar upp, och fastnar. Men om du då har någon som hjälper dig och bär det tunga i din ryggsäck finns det plats för mer av allt det lätta och roliga. Med hjälp kommer du tillslut att komma till toppen av de berg som du till en början inte orkade ta dig upp för, du kommer orka ta dig upp och aldrig någonsin ramla ner igen!    

söndag

idag är det ingen rolig dag alls, det är en sån där dag man bara önskar att man kunde ligga unger sitt täcke och stanna där resten av dagen. Mattias och jag vaknade jätte tidigt, ingen av oss kunde sova. men efter många om och men somnade vi tillslut... vi åkte en sväng till min mormor som fick kolla om jag hade räknat rätt på mitt hemprov i MaB, det hade jag, nästan.
väl hemma hos mattias var det lunchdags, hade ingen lust alls att äta, kände mig redan så uppstoppad. men men, äta bör man annars dör man som man brukar säga...Mamma och jag tog en sväng till kista för att hitta lite kläder, men såklart så hittade jag ingenting alls..köpte några sturmpbyxor, men det var också allt. Hatar att prova kläder i affärer..man ser så jävla tjock ut i alla provrum. hatar det(!)och de är ju inte lite deprimerande, så man kanske ska följa sin instinkt och ligga kvar i sängen de dagar då allt bara känns skit. nästa höjdpunkt är one tree hill kl 18.05. sen hoppas jag att min älskling kommer snart, längtar efter honom!

ta en cigg och dricka en smaksatt kaffe, de gör susen!
//Lillen