Närmar sig vuxenlivet tro?

Som ni vet så har både jag och mattias jobb, på samma ställe tillochmed=)..Så nu håller vi på och letar lägenhet. Fast egentigen är det väl jag som driver på mattias att vi måste htta något. Självklart vill han också flytta. Men det är stort ju..Hela livet får en nystart..Man kanske kan säga att livet börjar..Vi är vuxna nu, så vi måste få börja leva vårat liv, tillsammans som en familj.
Vi har faktiskt ställt oss på en lägenhet här i Bålsta idag..tyvärr så var det 69 stycken före oss på den lägenheten. Men vi har iallafall ställt oss i kö på en lägenhet. Första steget liksom=)

Jag har precis gått en runda på mitt älskade promenadband! Jag verkligen älskar det..Hur skönt är det inte. Kollar ett avsnitt av one tree hill och går samtidigt! dessutom så satte jag på mig mina easy tone..Hur smart är inte de! Dubbeleffekt liksom=)

Ikväll sover jag hemma, utan mattias. Min mamma har nämligen blivit allergisk mot min hund. Så jag måste sova hemma så att Wilma slipper sova ensam, eftersom att hon inte längre får sova i mamma och pappas sovrum...Ska upp tidigt imorgon också..Jag och mattias börjar kl 6, för vi ska nämligen iväg och shoppa på mellandagsrean..Så imorgon kommer han och hämtar mig 5.15..KUL!

Sov gott!

Listan

Dag 07 - Min bästa vän

Jag skulle inte säga att jag har många vänner. Men dom jag har är absolut dom bästa vänner man kan ha! Några har jag haft länge och andra lite kortare tid. Men alla är ändå helt underbara!

Men jag tänker utnämna någon annan som min bästa vän, nämligen min hund Wilma. Anledningen till att vi faktiskt köpte henne var att jag behövde någon som alltid fanns där. Någon som kunde ge mig tröst när jag var ledsen. Vi fick nämligen en massa rekommendationer från olika psykologer att en hund skulle vara bra för mig. Så jag fick något annat att tänka på. Och det hjälpte! Min lilla vovve wilma är mitt allt, och min bästa vän!
En hund, och framför allt hon är en gåva från himlen. Om jag skulle förlora henne, förlorar jag en del av mig själv!

Listan

Dag 06 - Min dag

Min dag startade ganska tidigt. Jag och Mattias vaknade runt 8 tiden skulle jag tro. Vi käkade frukost tillsammans med mina föräldrar, för att sedan göra oss iordning för att bege oss åt olika håll. Jag drog iväg en sväng tillsammans med min mamma och gammelmormor till kistagallerian för att bland annat byta en tröja som min gammelmormor fick av mig i julklapp..(Jag lyckades köpa fel storlek)..Men framför allt åkte vi till kista för att jag skulle köpa mitt promenadband. Så nu har jag det hemma=)..Såklart blev de rosa! 4000kr borta från kontot bara sådär. Men vet ni vad, det känns inte ens lite jobbigt att ha gjort av med så mycket pengar. För den ska förhoppningsvis göra min smal!=) Toppen, sånt gillar jag!
Eftermiddagen bjöd på middag hos mormor med hela tjocka släkten..Eller tjocka, vi är typ 15 pers eller något=)..Men det var iallafall trevligt bortsett från att både jag och mattias typ var dötrötta..!Den här julen måste ha tagit all energi ur oss!...
Jag har dessutom invigt mitt rosa promenadband och det funkade galant! Efter allt ätande den här julen så måste man ju ta alla tillfällen till att träna bort det onödiga fettet som lagt sig som ett extra skin på min kropp!
Nu ska jag och mattias ta kväll här hemma hos honom. Vi kommer nog somna väldigt tidigt, vilket kanske är bra, eftersom att imorgon börjar en ny vecka, Med jobb!