Onsdag

Halva veckan klar då..har inte bloggat något på hela veckan, jag har helt enkelt varit för trött efter jobbet! Men gud så varmt det har varit, jag nästan avdunstar på dagarna...det känns inge vidare att behöva vara inne på ett lager såhär fina dagar..Mattias har ju till exempel blivit superbrun..måste besöka solariet snart antar jag!..Under de har tre dagarna har tre av mina naglar dessutom gått av..eller egentligen är det bara en som är helt av..det suger röv!

nu ska jag kolla vidare på wipeout!

Nu är vilan över, Jobb imorgon

Vilket underbart väder det har varit idag, eller vad tycker ni?..Jag har iallafall passat på att åka ut till krägga med min underbara och steka lite i solen hela dagen, och jag har även plumsat lite. Vattnet var faktiskt mycket varmare än vad jag först hade trott. Så jag tog mig ett par simtag där i vattnet, ljuvligt! Känner just nu att det bränner lite på näsan..kanske solade jag en aning för hårt. Men vill man va fin får man lida pin som man brukar säga!=)
Jag kände att en dag i solen satt finfint eftersom imorgon börjar allvaret, Jag börjar jobba. Ok det är ett sommarjobb men jag ska trotts allt jobba till slutet av augusti, så det blir inte så mycket mer sommar för min del..men vad gör man, jag kommer iallafall bli stenrik!..har gjort en matlåda också, känns lite vuxet måste jag säga... så imorgon blir det kyckling och potatis, vilket låter ganska torrt, så jag gjorde en feting sallad till! (så man kan känna sig lite nyttig iallafall)..ska upp 6 imorgon, så en stor kopp kaffe är ett faktum imorgon! det blir nog en sån där termosmugg påväg till jobbet..

förresten, Jag ska jobba hos min pappa på DHL i Enköping..jag ska stå och plocka upp returer, ett mindre upphetsande arbete, men jag tjänar ju stålar iallafall!!

God Natt!!

Storstädning

Nu har jag äntligen städat mitt rum, och då har jag bara inte plockat undan, utan jag har dammat allt, ALLT! fyfan, det gick inte att andas där inne. tända lite doftljus så doftar det underbart strax. Jag funderar också på att ta ut min soffa och soffbordet och skaffa mig ett skrivbord istället. För just nu har jag ingenstanns att sitta, soffan sitter jag aldrig i. Plus att den är så ful. Om jag har ett skrivbord har jag någon stanns att måla, blogga, plugga och göra smycket bland annat. det tycker jag låter som en toppen idé!

Nu har jag precis tryckt i mig en hårdmacka med ost, och just nu sitter jag med en kopp kaffe och kollar på gamla avsnitt av topmodel! YES

Hoppas vädret fortsätter vara såhär bra, så jag kan ta en sväng på mina inlines sen!