Dålig uppdatering!

okej, jag som tänkte ta tag i min blogg, och uppdatera lite varje dag..se hur det gick med de..åt skogen skulle jag vilja säga=/..men som vanligt så tar jag nya tag nu igen!

sista veckan, studenten på Fredag..känns sååå underbart måste jag säga! vi har färgkoder i skolan den här veckan. så idag blir det blått för hela slanten..eller kanske inte, en blå tröja + blåa skor för min del. Alltså alla treor ska ha samma färger på sig
Måndag: Blått
Tisdag: Gult
Onsdag: Rosa
Torsdag: Rött
Fredag:..gissa tre gånger.. VITT=)

Sitter för tillfället i skolan, väntar på att Ana ska sluta sin lektion så vi kan luncha tillsammans, sedan bär det av hem till Mattias och myser lite=)

tänkte lägga upp lite bilder från Studentkampen först och främst som vi hade i Torsdags..det gick åt skogen för BF men vi är glada ändå.
Utklädda till Bebisar=)


..och sen lite bilder från fyllebrännbollen som var i Fredags..som vanligt så gick det åt skogen där med..


dax att glida vidare!

puss på er!♥


Uppdatering fredag

Måndag morgon igen nu då! bara två veckor kvar till studenten..kan ni fatta, nästa vecka tar jag studenten! HELT SJUKT!

Tänkte uppdatera er lite från i Fredags..det var ju studentbalen ni vet=)..fullspäckad dag, först skola på morgonen och sen var det fullrulle resten av dagen..satt hos frissan, super duktiga Frida gjorde mitt hår helt perfekt! sen var det bara att skynda sig hem och försöka äta lite..eftersom att jag inte hade hunnit äta något på hela dagen så fick jag proppa i mig yoghurt, nudlar och lite mackor för att palla kvällen..(alkoholen gjorde sitt iallafall)..stressad som fan med smink och allt annat så kom jag äntligen iväg till Balen! kvällen var superkul och Mattias kom senare vilket förgyllde kvällen lite extra=)..har massor av bilder från balen..typ 150..så jag lägger bara upp någon här..så får ni kolla min Facebook om ni vill se mer=)tisdag och håltimme

puuh, det största och allra sista provet är nu klart (hoppas jag). när det bara att köra de sista i skolan, för om 2 veckor är det äntligen min tur att fatta mössan och springa ut i det fria..efter 5 år på gymnasiet känns studenten välförtjänt för min del!

sitter i skolan och gör en powerpoint till en liten föreställning vi ska ha nästa vecka för några åk 7 elever..ska bli spännande..eller snarare jobbigt..jag är inte direkt någon teaterapa..?..hur som helst så handlar den om att kunna säga nej till droger, alkohol, sex och tobak..känns som ett ganska centralt ämne..?

efterskolan där det hög tid för att pröva en frisyr och en snygg sminkning till balen på fredag..funderar på sotade ögon i bronsnyanser..? brons ska tydligen framhäva mina blåaögon har jag hört..