Svar på kommentar

Svar på Kommentar

Ååh, jag blir så glad! Tack underbara människor för de fina kommentarerna! Jag trodde ett tag att det var ett skämt när jag upptäckte att jag hade 4 nya kommentarer=) Tack så mycket, ni gör mig mer bloggsugen än någonsin!

PS. Du som skrev "Det är ju du från igår"..vem är du, vart var jag?:o

Fortsätt att kommentera underbara ni!

Kort uppdatering

Inget bloggande i helgen. Men jag kan ju meddela att jag hunnit färga min fula utväxt, fått mina kläder från nelly och nu har jag precis kommit hem från ett träningspass!

Imorgon har jag ännu en körlektion i västerås. Och eftersom att Mattias har bytt tider på jobbet så får vi hela förmiddagen tillsammans. Underbart! Det här med körkort, körningen går helt ok, och det känns som att det går framåt, som att jag faktiskt kan klara uppkörningen med lite mer träning. Men den där jäkla teorin ska jag stoppa upp någon stanns!...Jag menar, hur svårt ska det vara att lära sig något? tydligen jäkligt svårt för mig, vilket stör mig något grönjävligt..Dessutom så har jag ett annat prov i naturkunskapen som jag måste plugga till samtidigt. Det här känns inge vidare!

Kvälls uppdatering

Trots min dåliga start på dagen så har den iallafall slutat bra. När mattias äntligen kom hem ifrån jobbet så fick vi en mysig stund tillsammans vilket jag verkligen behövde. Dessutom så körde jag ett skit roligt men super tungt pass på träningshus1, nämligen Afro! (om ni aldrig har testat de..så gör de!) Svetten rann vilket kändes väldigt skönt. Då vet jag att jag gör ett bra jobb och att mitt hängarsle och sladderlår får sig en rejäl omgång! Vilket verkligen behövs kan jag säga! Jag har mitt mål och dit ska jag, Jag ska bli smal och snygg!=)

 Nu ska jag sova. Har körlektion imorgon, så jag ska åka med 7.30 tåget vilket inte känns riktigt ok. Men vad gör man inte för ett körkort liksom?