Det är dammigt här!

Usch..vi har verkligen byggdamm precis överallt!..Ni fattar, inget valborgsfirande för mig inte! Nej, det slipas, städas..ja, allt sånt man gör i en ny lägenhet. Kylen är på plast. Dock var vi tvugna att köpa ny mat eftersom att allt i kylen blev förstört...suck!

Annars så är jag pisstrött...Mattias står just nu i duschen och duschar av sig allt byggdamm som har bokstavligen var täckt av. Han såg typ ut som något som stått på en vind i flera hundra år..som ett spöka kanske? Helt grå..

Jag tänker då sova snart..för det här är tröttsamt..Med allt damm alltså!

En ända röra!

Så här ser det ut just nu hemma hos oss.

Pappa och mattias står i köket och river ner de gräsliga tapeterna och spacklar...Själv tog jag mig en paus från alla våra kläder som ska in i garderober. Och jag har väl i princip insett att vi har på tok för mycket kläder..eller för små garderober om man vill se de så=)...

såhär ser det ut i våran kök..inte så länge till hoppas jag!


Lång ifrån ok!

God morgon!

Jag har väl inte direkt sovit toppen, men det gör faktiskt ingenting=)..Mattias och jag höll på tills halv 12 inatt med att flytta in. Mitt i allt flyttande så var min familj här och firade mattias som somsagt fyllde år igår. Jag invigde faktiskt köket och våran elvisp och bakade en tårta till honom..Jag är en riktigt gullig flickvän jag=)Allt är skit rörigt, men samtidigt så börjar det kännas hemtrevligt här. Senare idag så ska vi börja renovera i köket. Vi har också en massa saker kvar att hämta hit..Så jag antar att den här dagen blir lika lång som igår. Men vi får iallafall ett avbrott i flytten, min mormor fyller år så vi ska dit på födelsedagsfirande senare ikväll.

Våran kyl fungerar inte förresten. Det är roligt när man kommer upp på morgonen och upptäcker att mjölken till kaffet är varm och temperaturen står påöver 10 grader! Som tur är så ska vi få en kyl och frys i inflyttningspresent av mamma och pappa=)

Våra inflyttnings/mattias födelsedagspresenter:
- Dammsugare
- Brödrost
- Strykjärn
- Kyl/frys
- Smörgåsgrill
- Kastrull
- Bordstabletter
- salt och peppar kar
- kaffebryggare
 Och en massa andra skitbra saker=)