Veckans tredje träningspass!

Ska strax göra mig i ordning och cykla iväg till veckans 3 träningspass. Idag blir det step! Det är ganska kul att folk på träningshus1 börjar kommentera att jag tränar varje dag. Ganska kul att dom lägger märke till de;)..Men vad gör man liksom? Det finns ju så roliga pass varje dag som man bara inte kan missa. Idag är det egentligen två pass som fallar mig i smaken. Step och sen Zumba..Men jag pallar nog inte med att köra två konditionpass efter varann. Som tur är så finns det numera 4 zumbapass i veckan, så jag får nog min dos ändå;)I love you!

Vart tog motivationen vägen liksom?Det är inte fullt så enkelt att plugga när man varken har fått böckerna, förstår frågorna eller får tag på läraren! Jag har skivit ut massvis med papper,men vet inte ens om jag har någon nytta av dom..hmm. Jag behöver nog börja om från början..om bara böckerna kan komma någon gång!
Handikappvetenskap borde väl inte vara så jäkla svårt eller? Jag läste ju massvis av de i gymnasiet..Aja, Jag får väl gräva ner mig i papprena igen då..Imorgon ska jag jobba igen, så då får jag vänta tills nästa vecka tills jag får hela dagar till plugg..blää