Sista timmarna av 2011..

Efter en dag med full rulle runt om i Bålsta och en tupplur, som för övrigt kändes flera timmar så är det nu då dax för att göra sig nyårsfin! Vi ska fira in de nya året hos mina föräldrar så jätte festfin behöver jag verkligen inte vara. Men att locka håret är väl aldrig fel...så de får det bli! Det är ganska svårt ändå att fatta att det är de sista timmarna av 2011 och det här året kommer aldrig att komma tillbaka..Men, jag är superlycklig!

God morgon och Gott nytt år!

Mattias och jag var uppe tidigt idag. Efter en natt med lite sömn så kändes det bara onödigt att ligga i sängen..så..kl 6 var vi uppe..hmm, man börjar ju undra om vi faktiskt bara är 22 år gamla?..Hur som helst så ska vi strax gå till affären och köpa lite frukost. Vi känner för att lyxa till de en dag som denna!


Jag älskar dig min underbara!

Nu är det fredag och jag är lycklig

Mattias och jag har haft fredasfika hos oss tillsammans med mormor och morfar,gammelmormor,  mamma och pappa, och morbror hans fru och min kusin! Mysigt med gäster här hemma.
 

Gud så skönt med helg! Sista dagen på året idag, för nyårsafton tycker jag är en dag för sig liksom. Så vad gör ni årets sista dag?..jag tänker på sitta på soffan tillsammans med min älskade man och bara njuta av tillvaron. Dessutom har jag ätit en underbar middag så soffan lockar ganska fint just nu.