Jag har ingen bra morgon. Min mage har bal...

Jag har ingen bra morgon. Min mage har ballat ur igen. Jag börjar fundera på om jag har magsår eller något, för det här är inte ok. Som tur är så kommer smärtan bara ibland idag, men de gör så förjävla ont! Hoppas att det bara kommer vara så idag, eller att de släpper helt.

Ny Header!

Jag har gjort en header som förhoppningsvis kommer dyka upp imorgon! =)..Ni ville ju ha en bild på mig på min header. Ni kommer faktiskt få 4a=)

Glöm inte kolla imorgon!

God natt på er sötisar!

resumé

Jag hittade ingen jacka igår när jag och mattias var iväg..så typiskt, jag antar att jacksesången är över om man säger så..Men som tur var så hittade jag en gammal jacka som jag hade förut uppe på våran vind. Så jag får ha den ett tag nu istället=)

Mattias och jag har gjort ett försök att sola idag..eller vi gjorde 2 försök faktiskt! men såklart så var det fullt både gångerna. Visst hade vi kunnat vänta. Men min pojkvän är inte direkt den som väntar. Så vi får göra ett nytt försök i veckan!

Jag måste köpa en kamera! Hur kul är det att fota med en mobilkamera som inte ens tar skarpa bilder..?..Så ni får stå ut ett tag till. Bilder kommer, jag lovar!Ingen av er läsare som har bloggsvar.se som kan skicka en inbjudan till mig?