Helt och hållet onödigt

Dagens andra PowerWalk precis avklarad. Men nu fick jag sällskap av min underbara! Jag har faktiskt pluggat på ganska bra idag. Visserligen så hamnade jag som vanligt framför facebook alldeles för länge!..Men, ibland behöver man lite avbrott så att säga. Jag skulle inte säga att jag är direkt redo för tentan på Torsdag. Det är inte heller så lätt att fokusera när jag hela tiden dras till annat i boken som tilltalar mig mera..hur som helst så ska jag plugga vidare nu. Det här inlägget blev ändå bara helt och hållet åt helvete

God morgon!

Jag är hemma idag, eller jag ska inte jobba på hela veckan. Jag har en skrämmande tenta som väntar på torsdag så jag behöver all tid jag kan få till att plugga till den. Så, inget jobb den här veckan och imorgon sticker jag ner till syrran i Halmstad och stannar där tills på Lördag. Jag är fruktansvärt otaggad på den här veckan och hoppas bara på att man skulle kunna spola fram tiden litegrann..
Men, vad vore dagen utan en PW som jag tänker starta med!

Det är inte lätt när det är svårt..

Hej på er!..Jag har haft en totalt urusel shoppingrunda med min man idag. Eller, han hade väl en ganska lyckad dag medans jag inte hittade ett skit och hade alldeles för mycket hjärnspöken med mig runt i butikerna. Så, jag kom väl hem med lite örhängen och en julstjärna..!..haha, kanske lite tidigt ute men vad gör väl de liksom. I övrigt så kan jag säga att väsby centrum suger..!
Mattias och jag har precis varit ute på en PW och jag ska strax hoppa in i duschen och sedan sticka iväg och träna. Jag måste verkligen bli av med dåliga tankar som tynger mig just nu!..så, vi hörs sen!