Valborg

Ännu ett födelsedagsfirande av mattias idag. Mattias pappa och hans sambo har precis varit här och grattat honom!..Imorse var jag på sjukt dåligt humör men nu känns det lite bättre. Så nu tänker jag ta upp dynorna till utemöblerna på balkongen och sätta mig i solen en stund innan det är dags att åka till min mormor för ännu ett födelsedagsfirande av henne...
Ha en trevlig valborg!

Magen

Bara de senaste 3 dagarna tycker jag att magen har förändrats jätte mycket! Förra veckan sa jag ju att jag tyckte att den hade stannat i växten..vilket jag också har tyckt fram tills för tre dagarn sedan ungefär. Nu ´har den verkligen blivit större..eller iallafall enligt mig. Människor runt omkring mig säger att det absolut inte går att dölja längre och att nu har magen tagit fart på riktigt. I samma takt som magen växer så ökar också halsbrännan och surauppstötningarna..hua! Jag uppskattar inte alls att kräkas lite i munnen varje gång jag böjer mig framåt. Hur som helst så känner jag mig mer och mer gravid för varje dag (kanske inte så konstigt;) )..Jag känner mig liksom inte lika tjock längre, utan mer gravid bara..eller ioförsig..jag känner mig skitfet!

Vecka 24+0

Nytt på smyckesfronten

Som jag sa igår så började jag bli sugen på att göra lite smycken. Så, igår fick jag ett ryck och satt här igår och gjorde mig lite nytt roligt. Jag är faktiskt riktigt nöjd och de passade skitbra till min outfit igår!

Vad tycker ni?