Tänk att man kan älska någon så mycket!

Hej på er!
Jag har fått sova inatt med bara två amningstillfällen. Trots de känner jag mig lite seg, kanske fick jag för mycket sömn? På tisdag börjar Mattias jobba igen efter hans 10 pappadagar i samband med förlossningen. De ska faktiskt bli lite läskigt att vara själv hemma med Moa. Jag får då göra allt själv, med en arm dessutom eftersom att jag större delen av dagen har en bebis på armen. Hittills har Mattias servat mig med de mesta. Så de ska bli intressant att se hur de kommer att gå!
 
Dessutom har jag kommit på att min syster flyttar till Landskrona på Lördag. Hon ska pugga i Malmö i 3 år, så hon flyttar alltså på lördag. Tråkigt att vi inte kommer ses på jätte länge. Men jag är ändå glad för hennes skull, och ännu gladare är jag för att Moa hann komma till världen innan hon flyttar. Sara är föresten gudmor till henne=)

Bvc

Igår var vi på vårt första besök på barnavårdcentralen med Mois. Vi passade på att svänga förbi vår barnmorska som vi haft under hela graviditeten för att visa upp henne. Så stolta vi kände oss=)
Moa har nu gått upp till 3400g och är nu 52,5 cm lång. Moa är ännu inte uppe i sin födelsevikt som är 3540g men och käkar på bra så hon är nog där snart. Hon äter mest hela tiden så de borde inte dröja evigheter tills hon lägger på sig lite extra. Såvida jag inte har lättmjölk i rattarna såklart ;)
Vi har en ny tid nästa vecka igen så de ska bli intressant att se hur mycket hon har gått upp då.
Jag fick även minipiller utskrivna av min barnmorska som jag kunde börja ta nu. Jag känner väl kanske inte för att börja ha sex såhär en vecka efter förlossningen, men de ska tydligen vara smart att börja med dom nu. Funderar på en spiral senare, men ska inte på efterkontroll förens i slutet på oktober, så de kanske kan vara bra att börja med minapillerna innan dess. De är ett tag kvar menar jag.
 
Vi har fått blommor från jobbet idag också. Jätte gulligt av dom att tänka på oss=)
 

Tiden räcker inte till

Gud så svårt de är att få tiden att räcka till nu när man är mamma och har en liten bebis att ta hand om. Mina egna behov är lagda åt sidan och jag prioriterar numera min dotter först! Jag försöker hinna med bloggen men i varje paus mellan amningstillfällena så kommer något annat emellan. Typ som att gå på toaletten. Man ska ju göra knipövningar efter förlossningen för att slippa urinträngningar och sånt jobbigt. Men för mig räcker de med att vara kissnödig.. För de kan ibland dröja någon timme eller så innan man väl kan få sätta sig på toan.
Jag har som sagt en liten dotter som har en stort snuttbehov. Så jag har en bebis på armen större delen av dagen. Svårt att hinna med något annat.  Just nu har hon somnat, så jag passar på att slänga iväg ett inlägg=)
 
Men det är otroligt mysigt att ha vår lilla tjej här hemma. Vi älskar henne så=)