Nyårslöften

Är de någon som faktiskt har nyårslöften längre? Det känns som är nyårs"mål" är ett mer passande ord. Iallafall när de gäller mig. Mina mål för i år är att vara en bra mamma och en bra fästmö. För min egen del så är mitt mål att gå ner mina gravidkilon och några till där efter. Jag ska göra ett ärligt försök och hoppas på att ha gått ner 5 kg till i mars. Så efter tolvslaget så har jag strängt godisförbud, inge chips, inga kakor eller andra onyttigheter. Jag tänkte även dra ner på kolhydrater såsom pasta, ris och potatis..Sen ska jag även försöka komma igång med träningen. Min dåliga karaktär har pågått allt för länge nu, så hälsa mig lycka till!:)

Gott nytt år kära läsare!

Sista dagen på 2012

Idag är de nyårsafton..för er som missat de menar jag:)..Vi planerar en lugn kväll här i vår lilla stuga tillsammans. Ingen brakfest direkt. Mattias och jag är överens om att barn och alkohol inte är någon bra kombo.
Mattias har dragit med min far ut i skidspåret för att få upp flåset lite. Medans passade jag och mamma på att ta en promenad så att Moa skulle få premiäråka sin nya pulka och använda sin nya overall. Så himla söt var hon och hon vrålskrattade när jag satte ner henne i pulkan. Det känns så sjukt att ha ett barn som man kan dra i pulka liksom:)
Fötter är gott