Sitter i bilen påväg till kista. Jag fick ...

Sitter i bilen påväg till kista. Jag fick tummen ur röven och drog med syrran. Måste verkligen se till att införskaffa nya kläder. Måste bara få in i skallen att min kropp inte ser lika dan ut längre, men det ska förhoppningsvis gå bra:) puss på er!

Att ha sovit hela dagen känns verkligen inte ok

Men usch, jag lyckades somna på soffan igen. Så vad har jag hunnit med idag. Jo, jag har tagit handom tvätten. Sen har jag bara legat och sovit heela dagen.. Vaknar ursvettig, fulltpåklädd och lite dräggel hängandes efter kinden..Nej, det känns verkligen inte ok. Inte ens hunden har väckt mig för att hon behövt gå ut..Dessa graviditetshormoner spelar mig ett spratt! Tur att Mattias är på hemgång så jag får lite sällskap och någon som håller mig vaken!..för det behövs nu verkligen.

Överväger om jag ska ta en tripp till kista ikväll. Behöver hitta kläder och framför allt träningsbraller. Annars kan jag liksom inte träna..

Nu behöver nog hunden gå ut!

Puss!

God morgon

Hur seg kan man vara egentligen. Jag ligger just nu på soffan ihopkurad under vårt megatäcke och försöker samla lite ork till att göra något vettigt av dagen. Jag vaknade av att mammi ringde och väckte mig 9.15..kan inte fatta att jag inte ens vaknade av mattias imorse?..Jag måste vara död helt enkelt.

Jag har egentligen massvis att göra idag. Ta hand om tvätten, städalägenheten och skriva klart mitt arbete (som fortfarande inte är klart!!)..Jag måste ta mig någon stanns och handla lite nya kläder också. Hoppas på att syrran slutar tidigt någon dag så jag kan dra med mig henne!

Nu ska jag se top model!