Nu är jag utvilad..iallafall för någon timma=)

Tack för alla svar ang. stödstumpor! Mitt blod vet jag inte alls vad det är för fel på. Men irriterande är det. Framför allt gör de förjävla ont när dom ska gräva runt för att försöka få ut något blod! Jag får helt enkelt söka vidare efter orsaken på detta!

Äntligen har jag fått sova någon timme eller två. Skönt att vakna upp till en nystädad lägenhet och bara känna att det är ok att ligga kvar på soffan och bara va liksom!..Just nu sitter jag i köket och gör min man sällskap när han fixar middagen till oss. Hemmagjord pizza står på menyn idag! Inte nog med de så har han köp hem jordgubbsglass till mig som jag ser lite extra fram emot att få trycka i mig senare ikväll!

Skönt att solen är framme igen förresten. Att vakna upp till ett vitt landskap imorse var inte direkt superkul! Men nu skiner solen och den där förbannade snön är borta! Hoppas solen håller i sig tills imorgon. Jag och Mattias ska iväg på fotbollsmatch imorgon. Så jag vill verkligen inte sitta där i snöstorm!

Ha en bra kväll mina kära!

bebissparkar, tvättning och storstädning

Godmorgon!

En god natts sömn var inte helt fel hörreni. Bäst av allt var att slippa vakna av en klocka kl 4! Gud vad glad jag är att det är helg!

Vi fick en bra start på dagen också. Vi har sett våran lilla tjej sparka utanpå magen! Hur coolt är inte de? Man ser tydligt hur det buffar till liksom. Hela grejen med graviditeten känns heelt sjukt, fast på ett bra sätt såklart=)

Jag roar mig med att tvätta två veckors tvätt, och försöker samla kraft till att städa här hemma. Egentligen skulle jag vilja åka och handla ett par byxor..eller egentligen skulle jag bara vilja lägga mig under täcket och sova lite=)

Hörs sen mina kära!

Livlig tjej där inne!

Min dator verkar ha börjat ge upp. Om vissa bokstäver faller bort beror de på detta..

Jag är proppmätt! Verkligen p r o p p i s! ..jag och mattias slängde ihop lite tacos såhär på fredagskvällen. Undra egentligen hur många människor som äter tacos på Fredagar..de lär ju vara en hel del! Den traditionella Fredagsmaten.

Idag har jag haft ett riktigt busfrö i min mage! Våran lilla tjej är riktigt livlig. Numera känner jag hon som rör sig från ena sidan till den andra. Alltså som att hon drar sig nog "väggarna" där inne. Innan har det bara varit buffar. men nu sveper det liksom mer. dessutom känner jag lilltjejen även när jag går och rör mig. Annars bara när jag sitter eller ligger typ. Så jag märker verkligen att det utvecklas där inne. Mattias och jag brukar måtta med en tumstock för att se hur pass stor våran lilla tjej har blivit där inne. Jag tycker redan att hon är supersöt, efter att bara ha sett henne på ultraljudet.

Det här är bara såå jäkla underbart!