Rosslig bebisMin lilla plutt är lite rosslig. Hon har inte riktigt varit sig själv. Feber har hon som tur är inte. På förmiddagen var vi som sagt och fikade hos en av mammorna i föräldragruppen och där var Mois verkligen inte sig själv. Men trots en hostig och grinig Moa så hade vi ändå trevligt. Nu är hon iallafall glad, men rosslar fortfarande.

Jag har packat för en helg nere i Malmö nu också. Så himla svårt att veta vad man ska packa till en liten bebis då man klarar sig en hel helg. Första riktigt "långresan" för Moa. Det ska bli spännande:)

Svar på kommentar

ja varför valde jag att inte lägga upp alla presenter?..vissa av presenterna var lite billigare och några lite dyrare. Så jag kände helt enkelt inte för att visa allt, speciellt inte de som kostade lite mer.. Därför la jag bara upp de i "mellanklassen". :)

God morgon

Ja efter mitt sista inlägg igår så blev Moas mage bra igen. Skönt! Så irriterande och framförallt frustrerande när jag inte vet vad felet är! Men hon behövde helt enkelt bara bajsa och prutta lite. Sen sov hon hela natten förutom en liten paus för att käka. Idag mår hon bra och vi sitter just nu i soffan och myser och tittar på vakna med the voice. På förmiddagen ska vi iväg på fika hon en av mammorna i mammagruppen. De ska bli mysigt att träffa alla bebisar och mammor igen:)
Packa inför helgens tripp ner till malmö ska jag hinna med också, vi åker ju imorgon.