Vadå efterkontroll?

ups, jag har visst sovit bort alldeles för mycket av dagen. Men jag fick ont i huvudet efter mitt besök på mvc. Där av ingen uppdatering förens nu. Efterkontrollen var inte direkt någon efterkontroll. Snacka om att jag var orolig helt i onödan. Vi pratade varken om förlossningen eller någon undersökning alls. De vi gjorde var att diskutera preventivmedel och min barnmorska tyckte absolut att jag skulle välja hormonspiral framför kopparspiralen. Med koppar så blir mensen både längre, rikligare och mensvärken blir mycket värre. Så jag fick en ny tid på måndag när den ska sättas på plats. Ont ska de göra också. Innan besöket ska jag ta en inpren och två alvedon...så ja, inför de besöket är jag riktigt nervös!

Besiktning av mig själv idagGod morgon! Jag måste börja med att visa en bild jag tog på mosis här om dagen. Hon tycker hennes händer är super intressanta nu mera. Dessutom så skrattade hon för första gången igår. Med ljud alltså, inte bara ett leende. De var min pappa som fick henne att skratta flera gånger. Jag var på toa just då oxh hann bara höra lite grann. Men fasiken så gulligt. Jag hoppas verkligen hon gör de snart igen!

I övrigt är jag supernervös för efterkontrollen idag av någon anledning. Jag har ju fött barn så jag borde kanske inte tycka att en undersökning är så jobbigt. Men tydligen så tycker jag de..Eller så kanske de beror på att jag är orolig för att moa ska ligga och skrika i vagnen under tiden..aja, nervös är jag iallafall!

Snacka om anpassningsbara!

Snacka om att brösten anpassar sig snabbt! Jag måste bara dela med mig av mina mjölktuttar. Moa käkar ca varannan var tredje timma. På nätterna äter hon 2 gånger, alltså en gång på varje bröst. Inatt käkade hon däremot 4 gånger, 2 gånger på varje bröst och på förmiddagen käkade hon en gång i timmen ungefär. Nu har hon inte ätit på några timmar och brösten är överfulla! Ganska sjukt ändå! Hur dom anpassar sig så snabbt efter hur mycket bebisen snuttar:) Så jag tror nog Mois får se till att bli hungrig snart. Annars exploderar dom nog!