Febern är tillbaka

Haft syrran som sällskap här hemma idag. Hon var hemma i malmö i en vecka innan hon bestämde sig för att åka tillbaka hit. Det gillar jag starkt! Moa har varit feberfri i stort sett hela dagen, men nu på eftermiddagen så steg den igen upp till 39,1. Så mattias fick vara hemma med henne medans jag åkte iväg med syrran och firade mormor. Skönt med lite barnfri tid för mig och sen fick moa och mattias lite pappa-dotter mys tillsammans. Utmärkt! Jag passade på att köra bil för första gången på sisådär..4-5 månader ungefär. Nu när jag är hemma med moa hela dagarna så kör jag aldrig något och när vi ska någon stanns så är det mattias som kör. Så jag passade nu på att fräscha upp bilkörningen och det gick super!
Vi tänker inte besöka någon brasa idag som ni kanske förstår. Att ta ut en liten febrig tjej är nog ingen vidare bra idé. Vi kikar lite på tv och myser istället.
Jag sitter just nu och ammar. Moa somnade inte vid kvällsvällingen idag men drack istället mycket mer av den. Jag hoppas att hon sover bättre inatt, och att den värsta febern håller sig borta! Vi struntar i pyjamasen redan och laddar upp för att kunna tackla febern om deb skulle göra sig påmind.

Mamma!

Wihooo Moa säger Mamma! Efter all träning och någon blandning maahpaapah mmmh maah så kommer nu mamma ur hennes mun! Gissa om jag blir lycklig:) Som ni alla vet så är jag hemma med moa hela dagarna. Hon hör typ "mamma" mest hela tiden då jag verkligen överanvänder "mamma" för att hon ska lära sig. Men nej, lilla damen säger pappa först. Pappa fick första leendet och blir också det första ordet. Typiskt! Men nu äntligen så kommer mamma ur hennes mun:)..Dock tror jag kanske inte att hon vet att det är jag som är mamma.

Jag känner att jag kanske borde göra en uppdatering för er hur mycket hon har utvecklats. Bra mycket nya färdigheter som jag inte har delat med mig av ännu :)
Febernatt

God morgon! Sömnen blev inte direkt långvarig igår. Redan klockan 21 vaknade Moa. Låg alldeles tyst och bara gosade med sin gosvovve. Alltså kändes de som att det var något fel. Mycket riktigt hade stackarn 39,2 graders feber. Alldeles skållhet var hon. Blöt på hela ryggen och lite blöt i håret i nacken. Så med lite alvedon och utan pyjamas och täcke så fick vi ner febern till 38,5. Men sova kunde hon inte utan låg mest bara och pratade. Så hela familjen satt uppe till strax innan 12 innan hon bestämde sig för att sova. Vaknade sedan vid 3 igen och då var febern uppe i 39,1 igen. Så inatt har det bara blivit 3 timmars sömn. Så ganska trötta är vi idag. Nu är feber nere i 37,5 så vi verkar ha läget under kontroll. Skönt!
Idag är det valborg och min mormor fyller år. Så som alla andra år är planen att fira henne i eftermiddag, beroende på hur moa mår såklart.