Kvalitetstid

God morgon på er!
Vilket trist väder vi vaknar upp till idag. Regnet vräker ner och det känns verkligen att hösten är påväg.

Vi är redan i full gång och har lämnat av Moa hos mina föräldrar. Jag och mattias har nämligen tänkt att ha en dag på tu man hand. Det är så viktigt att man tar hand om relationen och bara får vara pojk- och flickvän även fast man har barn. Det är så lätt att man fastnar i mamma-pappa rollerna och glömmer bort varandra. Så idag har vi tänkt att ha lite kvalitetstid tillsammans inne i stan. Vi har planerat in en bio som blir lite av en dagdejt. Ingen kvällsbio alltså. Vi hade tänkt att se Snabba cach - livet delux. Resten av dagen är inte planerad så vi får helt enkelt se vad vi känner för.

Ni med barn, vad brukar ni göra för att hålla relationen vid liv?

Freedag!

Vet ni hur glad jag är för att det är fredag! Det känns som att veckan har varit evighetslång och för första gången på flera veckor så ska vi hela familjen bara vara hemma i helgen. Skönt!

Moa har återigen haft några besvärliga nätter då hon äter tre gånger och bökar runt som bara den och gnäller i sängen. Jag vet inte om hon är vaken ens emellanåt. Jag vet inte om det är tänderna eller om det är någon fas hon går igenom just nu. Det positiva är iallafall att hon lärt sig att somna om på egen hand när hon vaknar till på natten.
Dessutom har hon varit lite extra gnällig efter sprutorna hon fick i onsdags. Nu har hon dessutom fått en jätte reaktion efter den så hon har en rodnad och små blåmärken runt omkring och det är hårt och varmt. Stackars liten!
Här hemma pågår det flyttpackning av det mesta. Hittills är det 7 kartonger och jag fasar för hur många det kommer bli när allt är nerpackat! Puah!

BVC

Precis som vi misstänkte så hade bvc glömt bort oss, så vi fick en tid för 1års-kontrollen och vaccination idag. Mattias var som vanligt med då jag inte riktigt gillar att hålla i moa när hon får sprutor. Nu är hon ju också så stor och medveten att hon försökte dra undan benet när det gjorde ont. Usch vad ont det gör i mammahjärtat!
Än sålänge så verkar hon må bra efter sprutorna. Lite gnällig kanske men det beror kanske mest på trötthet.

Växt har hon också. 77cm och väger 10395g. Med andra ord har hon alltså passerat 10 kg strecket! Mammas stora tjej!