orkeslös

Hej på er!
Jag har nog kollat hemnet sisådär en miljon gånger idag. Jag väntar nämligen på att vår lägenhet ska läggas upp vilket mäklaren sa skulle göras nu i dagar. Jag är spänd på hur bilderna blev :) Igår satte iallafall mäklaren upp "till salu"-skyltar här utanför så det verkar iallafall vara på gång.


Även idag regnar det ute så vi har stannat inne. Vi har haft två skittråkiga dagar och inte minst moa har typ dött av tristess ich jag har faktiskt lite dåligt samvete över att jag inte har sysselsatt henne med något roligt.
Jag har verkligen varit sjukt orkeslös och ligger dessutom med mensvärk och kommer förmodligen få mens vilken sekund son helst.. zzZzz

Läsarfråga

Förlåt verkligen för min dåliga uppdatering men bloggtorkan har slagit till ordentligt. Jag har så mycket annat att tänka på så bloggen har liksom hamnat lite i kläm. Jag försöker åtminstånde instagrama så ni som följer mig där får lite uppdatering.


Mina inlägg om graviditeten och moas utveckling tycks vara de som ni gillar allra bäst vilket glädjer mig. Det är just de jag tycker är allra roligast att blogga om. Då slog det mig att undra om det fortfarande finns några av er som har hängt med här nu sen graviditeten..eller kanske till om med ännu längre?

Så det skulle vara skitkul om ni kanske hade lust att berätta hur länge ni har hängt med här?

Jag är ju typ dönyfiken!! :)

Långpromenad och åbergmuseetJag och moa trotsade vädret imorse och tog oss en långpromenad. Första biten småregnade de med övergick snabbt till att bara vara superkvavt! Jäklar vad svettigt det blev! Moa gillade promenaden och nu när jag har vänt vagnen så hon åker framåt så blir det såå mycket roligare. Titta på bilar, tåg, barn och allt annat spännande som hon kan se mycket bättre när hon åker framåt :)
Efter ungefär halva vägen stannade vi vid åbergmuseet så moa fick gunga lite. För er som inte varit på åbergmuseet så kan jag rekommendera de! Som de flesta kanske vet så har dom djungelkojan inomhus. Men sedan några år tillbaka har dom också en ganska stor lekplats utomhus med lite allt möjligt.