Kort update!

Hej på er!

Resan ner hit till malmö gick förvånansvärt bra! Moa skötte sig hur bra som helst och sov i stort sett hela vägen. Resan tog närmare bestämt 10 timmar..vi har nämligen släpet med oss. Vi kom inte i säng förrens 2..inte nog med de så var luftmadrassen jag och mattias skulle sova på "prasslig" så moa vaknade såfort vi rörde oss. Vi fick helt enkelt ligga på mattan och sova..lite mörbultade idag mrn vad gör man inte för sitt barn :)

Idag har vi hängt nere i hamnen och tagit en shoppingrunda i Emporia som är skandinaviens största shoppingcenter.

Affekt anfall och bricanyl

Såhär ser det ut hos oss just nu. Mamma plockar i och Moa plockar ur.Vi har nu varit hos specialisten och äntligen har vi fått lite klara besked! Dom här anfallen hon har fått kallas affekt anfall. Det är helt ofarligt och utlöses i moas fall av att hon blir rädd/gör sig illa. Kort beskrivet så handlar det om att barnet skriker så mycket att de tappar luften och får krampryckningar och kan till och med svimma. Det är något som kommer att växa bort. Hennes utslag är varken allergi eller eksem utan hon har en känslig hud och får helt enkelt utslag av dreggel bland annat. Sedan har moa fått bricanyl som vi ska testa. Eventuellt har lilldamen förkylningsastma. Så nu har vi fått lite klarhet i det här! Skönt!Nu ska vi strax sätta oss i bilen ner mot malmö. Vi fasar lite för hur det ska gå med moa hela vägen. Vi har laddat upp med roligheter så det ska nog gå bra. Sist jag var nere i malmö hade jag noll mottagning på min telefon. Så om det är tyst här ifrån under helgen så vet ni varför :)

En liten update

God morgon!

Natten har varit betydligt mycket bättre och de tackar vi för! Känner mig både utvilad och på bra humör. Idag ska vi som sagt åka ner till Malmö men först ska vi till barnspecialisten och kolla upp ifall moa har astma bland annat. Tänkte passa på och fråga om hennes utslag också. Dom är fortfarande kvar nämligen :(..

En kort liten update bara :)