Påväg hemVi har lämnat sälen för den här gången. Vi sitter i bilen och jag håller på och kissar på mig fullständigt. Men jag får knipa igen då Moa sover. Innan hon somna så gallskrek hon även den här resan. Hon gillar verkligen inte de här med att somna på egen hand. Hur som helst så har vi haft en urmysig helg. Mattias och jag har fått liten egentid tillsammans i backarna, och vi har hela familjen haft de mysigt tillsammans. Vädret har varit underbart..och ja, jag är helt enkelt supernöjd med vår lilla semester. Nästa vecka har mattias föräldraledigt så vi ska nu ha en hel vecka tillsammans. Vädret ser ut att bli fint även hemma så vi ska väl försöka atr vara ute så mycket som möjligt :)

Svar på kommentar - Moas hårbandHårbandet Moa fick i sitt påskägg har jag köpt på leksaksaffären Lekia. Dom har jätte mycket små hårspännen, toffsar och hårband. Små barnsmycken hade dom också. Tror jag betalade runt 30 kr för den:)

Dagen ute i backarna

Vi har haft en underbar dag tillsammans. Så himla fint väder och underbara backar! Inte alls sådär såsigt som de brukar kunna vara såhär års. Jag och mattias fick lite tid utan barn tillsammans. Det behövs verkligen. Även om jag älskar att vara med min dotter så måste jag säga att det är ganska skönt att bara få vara Hanna en stund. Nu på eftermiddagen har Moa varit super mammig så jag misstänker att hon kanske har saknat mig lite idag.


Ni som följer mig vet att vi har problem med moas sömn, att hon inte somnar på egen hand, vill inte ha välling osv. Jag måste amma henne för att hon ska somna. Men nu ikväll drack hon faktiskt vällingen helt okej och hon somnade i mitt knä! Det är i princip första gången hon somnar i mitt knä. Så himla mysigt! Dessvärre så varade de inte så länge då hon vaknade och gallskrek så jag fick amma en skvätt. Men ändå! Hon gör framsteg min lilla tjej!