Halloween


Här är resultatet av vår snygga pumpa! Riktigt nöjd faktiskt! Detta resulterade i att vi fick besök av både häxor och hockeyutrustning och vikingamössa. Som tur var så hade vi rustat upp oss med en rejäl godisskål och skruvat bort plingklockan så moa inte skulle vakna. Vi bor i ett riktigt barnrikt område och eftersom att vi är nya här så måste vi glänsa lite ;)

I och med den enorma godisskålen så bröt jag min vita vecka en dag för tidigt. Tanken var att jag skulle hålla mig till imorgon.
Men jag var iallafall och tränade zumba ikväll så jag fick lite mindre dåligt samvete iallafall :)

Mini projekt

Titta så fint!


Trist dag

Snacka om supertråkig dag, iallafall från lunch och framåt.
Jag och Moa startade dagen med en promenad tillsammans med Hanna och Sofie. En skön och bra start på dagen. Dessutom hade moa vägrat att sova på förmiddagen så jag såg en promenad som ett ypperligt tillfälle för henne att sova. Men icke. Hon somnade under tiden vi stod och pratade efteråt och sov sedan ca 30 min. Sen har hon inte sovigt något alls idag, fast att hon är jättetrött. Ni med barn vet hur dom blir när dom är trötta. Griniga! Moa är grinig och ingenting passar förutom sådant som hon inte får göra..suck..

Men vi har iallafall fixat en halloween pumpa. Jag ritade och mattias skar. Jag sparade kärnorna som jag nu har rostat. Supergott!