Valborg

Nu är det såhär, att jag inte orkar vänta efter det där jäkla ultraljudet längre! I vecka 18-19 brukar rutinultraljudet vara men jag ska få vänta ända till vecka 20..såå irriterande! Att få ha sett bebisen gör det hela så mycket mer verkligt! Men jag får snällt vänta tills den 15 innan det blir min tur. Så jag får snällt vänta..

Idag är det valborg och jag smet tidigare från jobbet. Skönt att vara lite ledig, även fast att jag jobbar på Fredag.
Vi slopar någon brasa ikväll och stannar hemma och kikar på Robert Gustavsson istället. Det känns som en bättre plan, och jag har till och med varit duktig och tagit reda på lite tvätt. Men nu känner jag hur ögonen börjar bli tunga så jag somnar nog snart.

Trevlig valborg!

Update

Hej svejs!
Här kommer en snabb update på min lunchrast!
Natten hemma har varit fullkomligt kaos. Moa har knappt sovit en blund på grund av den förfärliga hostan hon har just nu. Efter inatt kan det bara bli bättre, så mycket kan jag säga. Vi har kanske fått en halv timmes sammanhängande sömn eller så. Så idag är jag som ett vrak!

Ryggen är paj och jag funderar på att köpa mig ett stödbälte för att slippa ha ont hela tiden. Att gå till en sjukgymnast eller liknande redan nu känns bara onödigt. Så ett stödbälte får det bli tror jag!

Idag fyller min käresta 25 år. Det känns ganska konstigt ändå. 25 år och vi blev tillsammans som 17 åringar. Snacka om att tiden går. Grattis Älskling!


Min kropp orkar inte

Idag har vi haft full rulle vill jag lova. Vi klev upp vid 6.30 efter en jobbig natt med en moa som inte kunde sova. Hon har blivit förkyld och hostig igen efter att precis blivit av med en besvärlig hosta. Jag funderar lite på om det kan ha att göra med att vi klätt henne för lätt nu när det varit så varmt ute..såsom att strunta i mössa och jacka tex..lite dåligt samvete har jag. Samtidigt funderar jag ifall det kan vara pollen hon reagerar på. Vi hade samma funderingar förra våren/sommaren nämligen.

Hur som helst. Vi lämnade av Moa hos mormor och morfar vid 9 och drog iväg och handlade lite nödvändigheter. Bland annat jord så att vi kan få lite ordning på vår lilla kolonilott.
Huvudsysslan idag har nämligen varit kolonilotten. Här där vi bor har vatje lägenhet en tillhörande kolonilott och de som bodde innan oss har inte brytt sig om den så den var fullständigt igenväxt. Så efter några timmars jobb är den nu i ordning och vi hittade en stackars jordgubbsplanta som växte där och lite gräslök. Potatis har vi sått och nästa helg är det dags för att plantera lite annat roligt. Äntligen har jag fått ett land som jag kan pyssla med!


Mer då. Jo jag har storrensat bland mina kläder. Jag är så otroligt trött på att inte kunna använda kläderna som ligger i garderoben nu när jag är preggo..så det fick åka ner i förrådet.
Jag har verkligen pressat min kropp idag. Den har sagt ifrån flera gånger. Bland annat fick jag någon konstig smärta i magen. Kändes lite som att magen lossnade på något vis. Eller kanske som en sträckning. Jag fick andas ett tag innan det släppte.
Att gräva i ett land och springa upp och ner för trappen med påsar fulla med kläder har pressat mina fogar som nu har gett upp för dagen. Sist med inte minst så har jag otroligt ont i halsen..
Men, Imorgon är det Måndag vilket innebär en ny vecka! ;)

Här kommer lite bilder från igår