ZzzZZ

Somna på soffan och inte vakna när man blir väckt två gånger- Check! Så har min kväll sett ut..vet att jag tjatar men ni ska bara veta hur tröttheten tagit över mitt liv. Det här gråa vädret tar död på mig. Lite sol tack!

Näst sista dagen på jobbet idag och efter arbetsdagen svängde jag förbi min kollega för att få lite inspiration till vår nya lilla avdelning. Mycket finns i planerna och jag längtar efter att få dra igång på Måndag.

Min lilla sockertopp som fått busa med mormor efter dagis får avsluta den här dagen.
Yeeey, nytt jobb! :)

Hej på er!
Dålig uppdatering pga att jag helt enkelt har varit för trött. Mitt liv består just nu av att lämna på dagis, jobba, hämta på dagis, pussa på Moa och sova..typ så. Så mycket mer hinns liksom inte med. Här om dagen var jag så trött att jag slumrade till på soffan oansvarig som jag var, och vaknade med ett ryck och insåg att jag somnat och hittar min kära dotter sittandes på köksbordet. Efter det somnade inte jag något mer kan jag lova!

Hur som. Idag har det varit en lång dag. Först en dag på jobbet för att sedan cykla och hämta Moa och lämna av henne hos Sara för att sedan åka på möte på mitt nya jobb. Juste ja, nytt jobb! Jag nämnde för några veckor sedan om ett erbjudande jag har fått. Jag ska nämligen starta upp en ny småbarnsavdelning här i kommunen. Så idag fick jag alltså träffa min kollega som verkligen verkade super, och se lokalen där vi ska vara. På Måndag drar det alltså igång med buller och brak och jag är så himla förväntansfull! Det ska bli så himla kul och lärorikt!

Om jag ska vara ärlig så är jag chockad över att jag fortfarande är vaken. Jag brukar ju somna strax efter Moa vid 19 tiden :)

BVC

BVC besöket är avklarat och nästa gång vi ska dit är på 3 årskontrollen. Herregud, 3 år! Mattias och jag pratade igår och det slog oss att nästa OS, har vi en 6 åring här hemma. Hur sjukt är inte det då?!

Hur som helst. BVC kollade lite om Moa kunde stapla klossar, rita, kunde säga några ord osv. Vid 18 månader ska man kunna runt 10 ord, gärna fler. kunna peka på tex näsan, munnen osv och att man till exempel kan be barnet göra olika saker. Ja då, Moa blev Godkänd!
Moa har växt också. Nu väger hon 12,2 kg och är 81,5 cm lång. Nu är Moa så stor att hon till och med fick stå på en vanlig våg. Inte den där bebisvågen man ligger i. Mammas stora tjej!
Och sist men inte minst, sprutorna. Eller sprutan ska jag kanske säga, för nu var det bara en. Denna gång med ett nytt vaccin. Påssjuka, mässling och rödahund. Det gick hur bra som helst! Moa sa inte ett knyst! Gissa om stolt mamma! Nu hoppas vi på att slippa någon reaktion på sprutorna som kan komma om ca 10 dagar i form av feber och utslag.

Tummen upp på det!