Första dagen hemma

Hej på er!
Vet ni hur underbart det är att ha två barn? Det är såklart lite klurigt att få ihop vissa saker, men det mesta flyter ändå på riktigt bra. Bara en sån sak som att jag säger till pappa Mattias "- Hon ligger i våran säng", och han svarar "vem?",..det känns stort! Två barn! Gud så härligt!

Efter en första natt hemma så har vi fått känna på hur det är att ha en sjusovarbebis. Moa har inte det här med att sova som hennes starka sida som ni vet. Men Lea har vaknat en gång inatt och sov sedan till 8 innan hon vaknade till och sedan sov en stund till. Vi hann käka frukost och ha lite egentid med Moa innan Lea vaknade :)

Idag har Sara varit här hela dagen tillsammans med oss och Moa får vara ledig från dagis den här veckan.
Vi har myst och tagit den första promenaden med nya vagnen. Vi fick sällskap av Hanna och Sofie också. Mina fogar gör fortfarande riktigt ont men utan mage kan jag ändå röra mig hyffsat obehindrat så att ta en promenad till lekparken så dom stora tjejerna fick leka av sig lite kändes som en bra idé. Lite luft skadar inte heller :)

Nu är hon här!

Imorse mina vänner, imorse blev Moa storasyster och jag och Mattias blev föräldrar för andra gången till en liten perfekt flicka som kom i en bokstavlig raketfart.
Jag kommer att skriva en förlossningsberättelse såfort vi har landat här hemma så ni ska få alla detaljer. Jag fick min vattenavgång ala Hollywood iallafall :)

Nu väntar vi på att en förväntansfull storasyster som vi har hört ryktesvägen pratat om lillasyster hela dagen ska komma hem.

Jag är så himla lycklig just nu och att jag har två helt perfekta och friska flickor känns helt magiskt

Här är hon, vår Lea
51 cm och 3640 g


Ny modell och nytt armband

Jag kan bara inte få nog av virkningen! Idag testade jag en ny modell med en liten rosett. Enkelt och gulligt.

Vid intresse så maila Lillen-89@hotmail.com.
Endast 100 kr!


Jag hann även med att göra ett armband med tjejernas namn. Jag är jättenöjd om jag får säga det själv. Men av avslöja Lillasysters namn tänker jag ännu inte göra :)