Lea ♡

Den här lilla gosfisen blir 7 månader imorgon, på sin pappas 26 års dag. Hon har tagit ett språng i utvecklingen men ligger fortfarande lite efter om man jämför med storasyster. 
Moa tog sina första krypsteg på sin 7 månadersdag, vilket denna lilla donna inte kommer göra.

Lea sitter mu nästan helt och hållet utan stöd. Jag vågar inte lämna henne sittandes utan sitter alltid med henne. Men hon grejar lätt några minuter sittandes själv utan att tippa. Hon dricker själv ur flaskan sedan några veckor tillbaka och har nu lyckats att ta sig upp på alla 4. Hon testar mycket och älskar verkligen när Moa busar med henne. 
Lea gillar inte liggdelen i vagnen längte utan åker numera sittandes. 

Hon ammar knappt längre, kanske någon gång under dagen. Mest för att hon ska somna. Bäst av allt äe att hon sov sin första hela natt inatt. från 22 till 4.30. Inte ens Moa sover hela nätter än. Så detta känns såå himla skönt!


Mellis i lekparken

Alltså vilket väder Sverige har bjudit på den senaste veckan. Det börjar på riktigt på grönt ute nu och sommarkänslorna börjar ta över. 
Moa har ca en månae kvar på dagis innan hon går på sommarlov och säger adjö till småbarnsavdelningen och hennes fantastiska fröknar och kliver över på stora avdelningen. Min stora tjej. 

Idag tyckte jag att vi skulle mysa lite extra efter dagis. Så jag gjorde i ordning lite smörgåsar och kakor till Moa och packade ner lite rån och majskrokar till Leis och tänkte överraska Moa med en picknick i lekparken. Jag hörde även med Hanna som gått ner i tid på jobbet i och med graviditeten ifall hon och Sofie också ville följa med. Så Sofie fick en "15timmarstid" idag hon med. Moa blev slåå lycklig över att hon och Sofie skulle.få gå till lekparken och dessutom ha picknick. 

Så vi satt i vårsolen vi mammor. Drack kaffe och pratade skit medans barnen lekte. En perfekt eftermiddag helt enkelt. 

Moa måste aktiveras för att kunna somna nu när det är ljust ute så längre. Hon är full av energi mig lilla snorpa :)

Hej på er!

Och så var det de där med uppdatering ja.. Jag har påbörjat några rader då och då men har tryckt på radera. 
Grejen är att jag just nu har någon jäkla svacka och min kropp är fylld med så mycket olika känslor att jag helt enkelt inte vill ta ut de på er. Ilska föder ilska brukar man ju säga. Och ilska är mitt sätt att få ut mina känslor..Så för att inte bomba med bittra inlägg så har jag helt enkelt skitit i att blogga.

Jag har haft en vecka med födelsedagsfirande, shopping, soliga dagar och mycket häng med min fina Sara. Tack för att du finns alltså! Så skönt himla skönt att ha någon att bara kunna slänga ur sig allt på. Som inte dömmer och som ger mig så mycket feedback och kärlek. Världens bästa verkligen. Det finns ingen som jag kan vara så ärlig med som med henne. Tack Sara!

Idag har vi haft 120års kalas (Pappa 50år&mormor 70 år) hela tjocka släkten. Eller tjocka släkten. Jag har i princip bara släkt på mammas sida och vi är typ 25 pers..Så är det. Jag har en kusin och två sysslingar. Tjocka släkten var det. Jag är äldst av alla "barn" också kan tilläggas. 5 generationer är vi iallafall. Gammelmormor måste vara stolt idag när alla var samlade.

Moa hade full rulle med lilla Carl 15 månader och dom stora tjejerna på 12 år. Så himla söta!

Här har ni en bild på mig och min morbror ifrån idag :)