Fredag

Hej på er!
Idag är det fredag igen. Veckorna rusar, vilket faktiskt inte gör så mycket. Jag vill ha vår och värme nu. Är det bara jag som får en speciell känsla i kroppen när gatorna sopas på allt grus? Eller bara en sån sak som när gatorna börjar torka upp lite. Gud så jag längtar!

Igår hörde jag faktiskt fågelkvitter. Så härligt och det fick mig direkt att tänka tillbaka på i sommras då jag och Mattias stod ute på loftgången på kvällarna när Moa somnat, och bara lyssnat på syrsorna och tittat ut över åkrarna. Gud så jag längtar! Jag behöver lite sol nu för det här gråa vädret smittar av sig på mig. Jag blir lite neråt om jag ska vara ärlig. Och det stör mig!

Moa är ledig från dagis idag och vi myser hemma. Nu sover båda tjejerna och jag ska ta tag i några "alla hjärtans dag beställningar" hade jag tänkt. 

Trevlig Fredag vänner! 

Lea 4 månader

Jisses vad tiden går snabbt. Jag tycker att det känns som att det var någon vecka sedan jag vaknade av att vattnet gick i sängen och att jag 3 timmar senare klämde ut lilla Lea. Kom in på förlossningen vid 3 på natten, öppen 2 cm med en kant av tappen kvar. 1,5 timme senare hade jag min lilla flicka på bröstet, ammade och kräktes av smärtsamma eftervärkar.

Idag är det 4 månader sedan. Herregud min lilla bebis är snart ett halvår! 
Även fast man inte ska jämföra barn med varandra och att alla barn är unika så kan jag bara inte låta bli att jämföra mina tjejer med varandra. När Moa var 4 månader hade hon hunnit få en tand från fosterstadiet som hon hunnit tappa, en framtand vad på gång. Hon kunde vända sig från mage till rygg och från rygg till mage och hittat sina fötter.

Lea kan vända från mage till rygg och plockar upp leksaker och stoppar dom i munnen. Hon gör massor med olika ljud och skiner alltid upp när hon får se oss. 
Den senaste veckan har hon börjat dreggla som bara den! Jag tror nästan att det är tänder på G.
Hon är gnälligare än vanligt så det känns ganska rimligt :)

Amning

Dessa amningshormoner. Jag antar att det är amningen kombinerat med dålig sömn som gör mig så fruktansvärt trött. Sömnen kan jag egentligen inte klaga på. Lea sover oförskämt bra. Trots de känner jag mig som ett vrak. 

Amningen har gett mog otroligt dålig hy och finnar som jag inte brukar ha dyker upp litw här och var, jag är konstant hungrig och mitt hår har dessutom börjat rasa av. Jag känner mig totalt osexig och typ skäms över hur jag ser ut. 
Blää, svettig som ett djur också. Jag kan vakna mitt i natten och fullständigt badar i min egen svett. Nej ni. Jag börjar längta tills amningen är över.