Bounce!

Ledig idag, men ändå är jag vaken..Jag gick faktiskt upp med Mattias när han skulle till jobbet..alltså halv 7=)..så för tillfället kollar jag på vakna med the voice, och kollar klipp på youtube från The last Bounce..

tänkte dela med mig av min upplevelse;)

han ska få en....CYKEL

nu har mattias fått sin present från mig och min familj, så nu kan jag säga att det var en CYKEL=)..! han har tjatat om en cykel ett bra tag, så därför passade just en cykel väldans bra!..så nu ska han strax ut och "prov cykla" den=)..

ledig imorgon så det blir långledigt vilket känns skit bra, känns som att jag har gjort mig förkänt av den=) ska sova ut riktigt länge hemma hos mattias..vad händer imorgon kväll då..? bra fråga, det blir iallafall middag hos mormor och morfar, mormor fyller år (kungens födelsedag faktiskt, det är lite coolt;))

födelsedag och kundvagnsrace

idag fyller min man 21 år! Grattis baby!

vaknade halv 7 bredvid min prins..skit trött men sjöng ändå för honom=) han ville så gärna höra min underbara stämma..eller inte..rösten blir ju extra sexig när man är nyvaken måste jag säga;)

vi har haft kundvagnsrace idag i skolan, det var sjukt roligt måste jag säga, pauline som satt i vagnen höll på att bli köttat lite grann men det gick prima. alla 3or på skolan körde racet, lärarna visste inget så det var ganska roligt att se deras miner när alla kundvagnar tog över skolan;) vi kom 4a..inte en fullt så bra placering, men vi är ändå nöjda=)


nu ska jag slagga en stund, vänta på att mattias ska sluta jobbet så han kan få sin present;)