Julmarknad på skoklosterslott

Vet ni vad. Jag vet inte riktigt vad mitt problem är meen, jag tvärdäckade igen..på soffan..innan "så mycket bättre". Vaknade upp nu och insåg att hela dagen har passerat och inget uppdaterande på bloggen har blivit gjort.

Jag fick lite sovmorgon imorse vilket verkligen behövdes. Möttes av en snorig och hostig tjej när jag klev upp. Det blev lite myspys på soffan innan vi åkte iväg på julmarknad på skoklosterslott med min familj och Hanna och Sofie. Massor med folk, svinkallt och tjuriga människor kan väl sammanfatta besöket. Hur som så var det väldigt mysigt.
Påväg hem fick Moa feber och jag fick typ jordens dåligaste samvete för att vi släpat med Moa när hon var så risig.
Vi fick helt enkelt avboka minijulafton hos moas farfar och stanna hemma på soffan istället.
Äntligen helg

"mitt i natten inlägg" såhär en Fredag.
Efter en lång arbetsvecka är det äntligen helg! Det ska bli så skönt att ta igen sig lite även om vi har hela helgen uppbokad.
Jag och Sara hämtade Moa på dagis idag igen. Vi möttes av en trött liten tjej med både napp och gosen. Jag tror bestämt att Moa behövde lite helg hon med och det ska bli mysigt att ha henne hemma.
Jag gillar verkligen inte att hon går så länge på dagis och försöker göra det bästa av det och stressar alltid hem för att hämta hem henne lite snabbare. Men vi har inte så mycket val då Mattias pluggar i västerås och jag är tvungen att ta alla pass jag kan med tanke på att jag bara går på timmar.

Hur som så gick vi direkt hem till mina föräldrar där vi skulle käka middag och fira Sara som fyller år i veckan. Supermysigt och moa däckade påvägen hem.
Väl hemma hann jag se Kevin sjunga sin första låt innan Mattias skickade in mig på sovrummet för att jag redan hade somnat...så typiskt, men det var riktigt skönt att somna tidigt.
Nu sitter jag nämligen vaken med Moa som återigen har fått tillbaka hostan och en täppt näsa, lagom tills hon typ blev frisk liksom..Imorgon ska vi på julmarknad och sedan ha minijulafton hos moas farfar.

Moster Sara på besök

Imorgon är det fredag och den har inte varit såhär efterlängtad som den är just nu. Jag skulle verkligen behöva sova några timmar. Energin är i botten!
Mattias och jag var inte alls vänner imorse. Min trötthet spelar mig ett spratt och mattias fick vara min slagpåse.
Även moa var ganska less imorse. Hon hade mycket hellre stannat hemma än att åka till dagis. När vi skulle göra oss iordning för att gå så ville hon mycket hellre ligga på soffan!


Efter jobbet mötte jag upp min mamma och syrra utan för dagis. Sara är hemma under helgen och passade då på att följa med och hämta moa. Moa var till en början lite små skeptisk och visste nog inte riktigt om hon kände igen Sara eller inte. Det var 1,5-2 månader sedan dom sågs sist. Men väldigt snabbt kände moa igen henne och blev superglad. Min mamma passade på att hälsa och visa upp sig för dagisfröknarna också.
Sara följde med oss hem och åt middag här och Mois visade upp sitt rum och alla andra busigheter hon kan.
Sara hade med sig bilder på Moa som hon tagit och sedan förstorat. Vi fick tre superbilder som ska upp på väggen här hemma!