Det där fladdret

God kväll!
Här sitter jag och mår lite småilla och har halsbränna. Mindre roligt med alla dessa gravidbesvär man kan lida av.

Men, idag tror jag att jag kan ha kännt min lilla bebis i magen. Moa kände jag i vecka 16 så att jag skulle känna den lilla i magen redan nu i vecka 13 trodde jag inte. Men jag är nästan säker på att det skulle kunna vara det där fladdret som alla pratar om.
Jag kände aldrig något fladder eller sprattel med Moa utan då kändes det som små buffar direkt.
Enligt min barnmorska så kan man känna redan nu, så jag antar att det kanske var lillen där inne som gjorde kullerbyttor eller så. Härligt är det iallafall och nu kommer jag ligga och känna efter som bara den för att få känna något igen..

Alla ni mammor och gravida där ute, när kände ni er bebis för första gången?

Helgen

Hej på er!Vilket kanon väder det har varit i helgen. Jag är fylld med ny energi!Jag måste börja med att berätta om gårdagens höjdpunkt! För er utan barn kommer nog undra varför jag ens berättar det här, medans ni med barn säkerligen kommer förstå mig. För det här är stort i en småbarnsfamilj. Moa BAJSADE på pottan igår! Gissa om stolta föräldrar! Det går framåt i potträningen även fast det oftast inte kommer så himlans mycket i pottan. Gårdagskvällen spenderade jag barnfri hos en tjejkompis tillsammans med ett gäng härliga damer för middag och en tjejkväll. Mycket trevligt och så länge som jag var vaken igår har jag inte varit på länge. Jag är chockad över mig själv. Idag då, jo vi startade dagen med sovmorgon till 7.30. Det tackar vi vår dotter för. Hon sover mycket bättre nu vilket känns toppen! Vi gjorde oss färdiga och stack iväg till IKEA och chilli och köpte gardiner och lite annat smått. På eftermiddagen har Moas farfar varit här och Moa lärde sig att säga farfar. Eller "faffa" som hon säger. Sara var här en sväng och hängde med oss också. Toppen helg alltså! Jag kan inte klaga :)
 

Magen vecka 13

Igår gick jag in i vecka 13. Nu kan jag börja slappna av på riktigt när den största missfallsrisken är borta.
Graviditeten har inte ändrats speciellt utan den fortsätter precis som innan. 
Magen växer väl en aning men precis som tidigare så känner jag väl mig mer knubbig liksom..
 
Här är magen, nu i vecka 13.