Jag har hämtat paket!

Nu när jag och min man bor så nära allt så cyklade vi till affären idag=)..Jag hämtade ut en jätte fin tavla på mig och honom som jag hade beställt. Det är en foto på oss som jag har förstorat upp som vi ska ha i vardagsrummet. Jag lägger upp bild såfort jag har skaffat mig en ram..

Vi funderar på om vi ska tapetsera/måla om i vårat sovrum. jag menar, just nu är det skittråkigt. Det är liksom helt vitt bara. Så vi tänkte väl eventuellt piffa upp vårat "näste"..;) Sovrummet behöver helt enkelt kännas mer romantiskt och mer personligt. Vi får helt enkelt se hur det blir med den saken!

För mig är det fredag idag!

det blev som ni kanske har märkt inget bloggande igår. Jag hade en jobbig jäkla övertid på jobbet, och när jag väl var hemma så prioriterade jag en springrunda

Men nu är jag här igen och jag tar helg nu..(eller jabbar på fredag, men ändå)..Både Mattias och jag har tagit ledigt imorgon för att fira hans syssling som tar studenten.
Fan kan ni fatta att det redan var ett år sedan jag tog studenten?! Heelt sjuk!

Jag är hurtig idag..

..eller jag var helt enkelt tvungen och tvingad till att springa bort fett från min kropp..Hur ska det annars gå liksom. Om jag ska ha någelunda form till semestern så gäller det att lägga i nu! Annars blir det vassen för mig helt enkelt!
Med shysst musik i lurarna på gröna skogsstigar, så finns det ingenting som kan stoppa mig!
Nu ska jag ta tag i tvätten!