Hemma

Hemma igen efter helgen i sälen..Har haft det mysigt med min mamma. Vi lyckades plocka ihop hjortron till 4 burkar sylt, och lite blåbär till mattias fick jag med mig hem..

Jag är ganska less på det mesta just nu måste jag erkänna..Jag är i en sån period då jag bara har lust att gömma mig någon stanns..Men, jag håller humöret uppe, imorgon är en ny dag så att säga..Skit!

Mamma och jag är framme i sälen nu efter e...

Mamma och jag är framme i sälen nu efter en minst sagt innehållsrik bilresa. Vi har sett rastande av hundar i en rondell, hamnat mitt bland alla raggarbilar på Classic Car Week i Rättvik, shoppat i Borlänge och samtidigt lyssnat på sommarpratare på skiva. Vi hörde bland annat Felix hergren (härgren?) och Astrid lindgren. Mysigt! Känns lite ensamt nu utan min älskling bara:( tur att jag bara är borta över helgen. Nu måste jag sova, har ju en fullspäckad dag med bärplockning imorgon. God natt!

Mattias är lat när det gäller städning

Mattias och jag hade en diskussion på jobbet idag om att jag tyckte att han gott kunde städa lägenheten i helgen nu när jag åker bort..Det finns liksom varken tid eller lust att städa i veckorna..Men, han i princip totalvägrade..

Så för en stund sedan så lät vårt samtal såhär:

Jag; Du behöver absolut inte städa hela lägenheten, alltså skura toaletter och så. Men du kan väl åtminstånde plocka undan och dammsuga?
Mattias: Ja, ja..(han sitter framför datan)
Jag: det kommer se förjävligt ut annars!
Mattias: Ja, jag kan städa...kanske