Gott nytt år!

Tack för det här året kära läsare! Hoppas ni följer min lilla familj nästa år också:)

Under dagen idag har vi haft Hanna med familj på fika. Tanken var en snabbfika men det blev rätt som det var 3 timmar.Vi firar in det nya året hos mina föräldrar. Det är första gången på sisådär 10 år vi alla är tillsammans under tolvslaget. Mysigt. Vi ska faktiskt spela bingolotto för att försöka hålla oss vakna.
Moa ska få sova här inatt så vi slipper väcka henne när vi ska åka hem. För då kommer hon absolut inte vilja somna efter det.

Gott nytt år!

Drömmen om ett syskon

Jag skulle såå gärna vilja skriva ett inlägg där jag kunde berätta för er att Moa ska få ett syskon. Tro mig, jag längtar som bara den efter den dagen. Tyvärr så lär det dröja ett tag till. Det tycks vara omöjligt. Hur mycket jag än vill. Både jag och Mattias vill att Moa ska få ett syskon och det där bebisgoset längtar jag efter massor.
Just nu pluggar Mattias och jag jobbar som timvikarie. Vi vill att Mattias ska ha pluggat klart innan en till familjemedlem kommer till världen. Så att vi iallafall har en fast inkomst. Han pluggar fram till oktober 2014.
Hela min kropp skriker efter att ha en bebis i magen. Så pass mycket att jag faktiskt är ledsen över att jag inte har det. Jag tänker på det jämt och drömmer ofta drömmar om att vi har en till bebis.
Att många runt omkring med barn som föddes samma sommar som moa dessutom redan väntar sitt andra eller till och med redan fått barn nummer två, får mig att känna mig stressad. Min dröm har alltid varit att ha två barn med två års mellanrum. Jag har världens bästa syster och hon är två år yngre än jag. Jag har alltid upplevt henne jämngammal med mig och vi har alltid haft superkul ihop. Det vill jag ge Moa också. Nu har jag försökt börja intala mig själv att det förmodligen inte kommer bli så. Vi har i såfall ca 3 månader på oss. Jag vet att det inte spelar någon roll men jag måste erkänna att jag på riktigt är ledsen över att det kommer bli 3 år mellan våra barn.


Märks det att jag vill ha ett till barn?


2 år sedan vi fick veta att du skulle komma till oss ♡

Godmorgon!
Vi har haft en skön natt inatt med bara två tillfällen då moa vakna och sov till 5.15 innan hon vill gå upp.
Igår plockade vi ner julgranen här hemma. Lite för tidigt i min smak men vi höll på att bli fullständigt galna på att Moa heeela tiden ska vara på den. Vi orkade helt enkelt inte bråka längre. Nästa år ska nog gå bättre. Få har vi en 2,5 åring så förhoppningscis får den stå i fred då. Resten av julpynten får vara kvar ett tag till. Jag förstår inte riktigt hur tråkigt det kommer se ut här hemma när allt är nerplockat!

Idag är det sista dagen på året. Egentligen är det väl imorgon men nyårsafton känns lite som en "mellandag". Det är ju en kombo av den sista och första dagen på året. Så idag är det iallafall för mig sista dagen på året. Den här dagen är lite extra speciell för mig och Mattias. Det var den här dagen för två år sedan som vi fick veta att jag hade en liten bebis i magen. Dagen som förändrade allt! Tänk att det är 2 år sedan men jag minns det som igår.
Jag gjorde ett test efter jobbet och det visade direkt två starka streck och innan jag och mattias hunnit smälta det så ringde mamma och sa att hon skulle komma över. Vi skulle ha lite kvällsfika med släkten hos oss. Gissa om vi hade svårt att hålla masken! :)

Idag har vi lite ärenden att stå i. Bland annat banken och hämta lite grejer på dagis.