Besök hos barnmorskan

Hemma från besöket hos barnmorskan. Det gick bra och allt såg som vanligt bra ut. Hjärtat lät bra även fast att hon inte gillar apparater dom lyssnar med.
Järnvärdet hade stigit från 95 till 106, vilket och var bra.. En tablett räckte, men att jag förmodligen kommer få äta järn under hela graviditeten.
Sf-måttet var nu 29. Jag är alltså fortfarande stor men ligger nu innan "ramen" för de normala. Men om de fortsätter att stiga tills nästa gång så blir de nog ett till ultraljud för att se att allt står rätt till. Min barnmorska funderar fortfarande alltså på om datumet som är satt verkligen stämmer.
Vikten då..för en gångsskull så tycker jag att de är lite roligt att ställa mig på vågen för att se hur mycket jag går upp hela tiden..Och på 5 veckor har jag gått upp 2 kilo. Detta var tydligen ingenting, vilket känns skönt för mig =). Så de alla säger att jag bara har lagt på mig på magen och nästan ingenting på resten av kroppen kanske stämmer ändå=)
De firar vi med en pizza...

Imorgon ska vi mäta magen igen

Imorgon ska jag jobba igen, så det blir en tidig kväll för oss. Till middag blir det pannkaka framför tv och gårdagens avsnitt av big brother. Jag börjar få lite huvudvärk, så de är nog de jag pallar med ikväll..

Imorgon ska vi till barnmorskan igen för att mäta magen,ta nya värden och lyssna på vårn lilla bebis hjärtslag..Jag har inte kunnat äta två järntabletter som min barnmorska ville. Jag får helt enkelt alldeles för ont i magen..så jag hoppas att en tablett har gjort tillräkligt!..
Det ska bli intressant att se hur kurvan har utvecklats och hur de värkar med måttet. Sist hade jag ju 27-28 cm i vecka 25 vilket tydligen var väldigt mycket. Det viktigaste är ju att bebisen följer sin egen kurva..Men, oron finns ju fortfarande för att jag har gått längre än vad jag tror, och att det kanske börjar bli lite mer panik över allt som ska fixas innan lilltjejen kommer till världen!

tröttsig!

Jag har varit ledig idag, så jag passade på att ta en lång och skön sovmorgon imorse. Sov ända fram till 10. Riktigt skönt. Jag skulle nog kunna sova ett tag till, men jag kände inte för att sova bort hela dagen. Så jag har tagit hand om all tvätt och stått och stykiti över en timme..Vädret är ju inte heller speciellt roligt idag, så att ta hand om tvätt och ligga på soffan kändes helt ok.
Nu är min man snart hemma från jobbet så jag får lite sällskap. När man är själv hela dagarna så tänker man så mycket på vår bebis i magen, och allt som hör där till. Jag kan inte riktigt fatta att jag redan är i vecka 29?..Vi är snart i mål och har vår lilla plutt här! Jag längtar som bara den!

Vi fick inte radhuset heller förresten..skittråkigt..men vi håller tummarna på att det snart dyker upp något annat=)