Härliga dagar

Idag har moa och jag tagit oss en promenad i värmen hem till syrran och hängt lite där. Underbart! Tänk att man kan tycka om någon så mycket! Jag och syrran är så himla lika med ändå så totalt olika och det är så fantastiskt hur bra vi matchar varandra! Hon är så himla fin med moa och det märks hur mycket moa gillar henne. Hon är perfekt fin syster. I just lööööv her!
Vi har förresten bokat en helg då vi tillsammans med vår pappa och eventuellt mattias ska åka ner till malmö och ullared. Jag är så sjukt taggad och har typ börjat skriva en gullig liten inköpslista. Men jag behåller den i huvudet så jag inte verkar allt för desperat :) Jag är ett riktigt ullaredsfreak och skulle nog passa ganska bra i programmet ullared. Jag har till och med ullaredspelet här hemma :)

Att ta farväl

Dagen idag har varit känsloladdad minst sagt. Farmors begravning var fin, men mycket tuffare än vad jag hade räknat med. Jag har inte varit ledsen tidigare över farmors bortgång. Kanske för att jag inte har tillåtit mig de eller för att jag redan på något vis hade bearbetat de innan de hände.
Hur som så bröt jag ihop fullständigt i kyrkan. Alla fina minnen med farmor återskapades och tanken på att jag aldrig kommer få träffa henne igen gör ont. Alla känslor kring min pappas släkt, alla spänningar och nervositeten för att träffa dom gjorde att det helt enkelt inte gick att hålla tillbaka.
Nu har vi tagit farväl av en otroligt varmhjärtad människa som nu ska få resa vidare till himlen.

Moa fick vara hemma med mattias. Första gången jag vat ifrån henne så länge. Men det hade gått utmärkt och jag tyckte att det var skönt att bara få vara med min familj och ta avsked av farmor i lugn och ro utan barn.

Nu ska jag snart sova, är sjukligt trött efter dagen

Begravning

Idag ska vi säga farväl till farmor. Jag har bara varit på en begravning tidigare men det är första gången det är någon nära anhörig så de känns lite dämpat. Som tur är så är man inte på begravning så ofta. Lilla farmis ♥ Dödsanonsen i tidningen var jätte fin också. Min pappa står som "barn"..som jag berättade tidigare så var min farmor egentligen min gammelfarmor. Men min pappa kallar henne "morsan". Så för min pappa blir nog dagen ganska tuff.
Mois står med också. Barnbarnbarnsbarn. Vi var 5 generationer och är det fortfarande på min mammas sida.
Syrran är hemma nu också så idag får jag träffa henne. Utmärkt! :)