Svar på kommentar - om jag säljer mina smycken?

Jag har hållt på med smyckestillverkning i några år, och det hela började lite som terapi under en jobbig period i mitt liv. Som jag har sagt tidigare så pendlar det lite och går i perioder då jag får inspiration och gör då oftast smycken på löpande band typ. Alla smycken jag har gjort hittills finns i regel bara i ett ända exemplar i en viss färg. Jag har genom åren sålt ett eller annat smycke. Men jag gillar ehentligen inte att ta betalt för dom. Jag tycker helt enkelt inte att det är något att ta betalt för, och förstår inte riktigt hur man kan vilja betala för dom. Ja prestationsångest handlar de om. Men självklart säljer jag om någon är intresserad. Nu har jag inte lagt upp så mycket här hittills, för jag vet inte om ni var intresserade eller om det inte passar in här på bloggen. Men vad säger ni, vill ni se mer? Om någon skulle vara intresserad så maila mig på Lillen-89@hotmail.com

Hon har fått en ny kompis

Ja min bebis är bra rolig ibland. Lättroad om inte annat. Jag satt på soffan medans Moa låg och sprattlade på golvet Hon förde ett jäkla liv och skrek små glädjetjut högt som bara den. Jätte glad med andra ord..så när jag då kollar vad hon håller på med så ligger hon och skriker på lådan med barnkläder som förtillfället står här uppe. Den är ganska blank och hon kunde tydligen se sig själv i den. Gulle!


Sömnen är ett mysterium

God morgon! Natten har varit hemsk med en gnällig bebis. Nu har hon dessutom blivit så pass stor att jag inte längre kan luta mig mot hörnan i väggen när moa vägrar sova annat än hos mig..så ja, nu får jag verkligen s i t t a och försöka sova. Men att försöka sova med en 8, 6kg bebis i famnen är verkligen inte lätt. Imorse försökte mattias ge henne lite välling ihop om att hon skulle somna om..men förjäves. Hon vill inte alls ha välling längre och tanken på att försöka få henne att vilja ha välling istället för bröstet nattetid gör mig lite orolig. Det känns som att jag aldrig kommer kunna sluta amma. För som det ser ut nu så somnar hon bara om hon får bröstet. Hur ska vi få henne att somna utan de? Hur gör man liksom? Idag hade vi iallafall tänkt byta från vaggan till hennes spjälsäng. Vaggan hon har haft är för liten nu. Så vi hoppas att en ny större säng kanske kan bidra till bättre sömn för henne. Mattias är ledig idag och ska snart iväg på en arbetsintervju. Så jag tänkte passa på att städa lite:)