Fredag morgon

God morgon!
Lea väckte mig strax efter 4.30 imorse. Oftast vaknar hon med ett leende på läpparna och ligger och snackar. Men idag var det lite sura miner så vi klev upp och la oss på soffan istället. Strax efter kom Moa upp tassandes och pappa Mattias strax där på. 
Båda tjejerna har sovit bra inatt vilket verkligen behövdes. Lea har haft några dagar då hon sovit riktigt dåligt. Hon har tänder som håller på där inne. Hon tycker både det är jobbigt att äta vanlig mat och tuggar helst bara på den kalla nappflaskan. Ur munnen riktigt rinner deg också så för allas skull så hoppas jag snart att tänderna väljer att spricka igenom så det blir lite lättare för henne.

Idag är det Fredag och vi startar dagen tillsammans i soffan framför en film. Älskar dessa fredagar då vi får mysa lite extra.  Under vardagarna är det så mycket stress och allt går mest på rutin känns det som. Så det att få avsluta veckan med massa mys och att få tanka lite ny energi tillsammans är verkligen guld. 

Idag har jag tänkt att dyka ner i tvättkorgen oxh röja här hemma så det är fint tills Mattias kommer hem. Ska försöka hinna med att baka lite också. Mattias har beställt bullar :)

Kommentera här: