bvc med Lea

Idag var det dags för 4månaders kontroll för Lea på Bvc. Tydligen så brukar dom hoppa över 4 månader, så jag ringde för att få en tid. Ända sättet att se att jag har mjölk kvar så det räcker är om hon går upp i vikt som hon ska. Och det fanns det inga tvivel på. Hon har haft en riktig tillväxt period nu och har ökat nästan ett kilo sedan sist. Att hennes kurva pekar rakt upp känns bra i mammahjärtat med tanke på hennes viktdipp i början och att hon hade så svårt att gå upp i vikt. Nu väger hon 7475 g och är 66,2 cm lång! Jisses Amalia. Inte undra på att hon redan är inne på storlek 68!

Vi har hela tiden tyckt att Lea varit så ostabil och att det tog så långt tid innan hon ville hålla upp huvudet. Vi testade idag och enligt bvcsköterskan så är hon jättestark i både rygg, nacke och mage. Så det känns ju skönt. 
Vi pratade om smakportioner också och nu ska vi dra igång det på riktigt. Moa tycker också att det är roligt. Perfekt tillfälle att kanske få henne att äta lite mer. Åtminstånde våga smaka. 

Eftersom att Moa fick vara hemma ifrån dagis idag fick hon följa med till bvc. Mycket spännande tyckte hon och ritade en fin teckning till bvcsköterskan. Som belöning fick hon busa lite i centrum innan vi åkte hem igen :)

Kommentera här: