Helgen

Hej på er!
Som vanligt så kommer jag tillbaka efter att ha sagt att jag ska lägga det här med bloggandet på hyllan..Så vi kör en ny omgång helt enkelt!

Jag har haft en bra helg. Mattias åkte på en släng av magsjukan han med, så hela familjen har hängt tillsammans här hemma. 
Under fredagen kunke jag glädjas åt att besked om att mitt företag gått igenom. Lite namnfix är kvar att ordna med. Men jag kan nu alltså skriva till egen företagare på min meritlista! Det känns oerhört roligt!

På lördagen hade började Moa på barndans, Funky kidz. Egentligen startade det redan förra helgen men eftersom att hon låg magsjuk så fick den här veckan bli den första. Lea fick vara hemma med Pappa Mattias under tiden. Det var faktiskt första gången som jag var ifrån Lea. Visst jag har lämnat Moa på dagis och typ åkt en snabbis till ica utan henne..Men att vara borta i över en timme utan henne har jag aldrig varit tidigare. 
Så jag fick lite egen tid tillsammans med min stora dotter. Moa älskade dansen! Fast det visste jag redan att hon skulle göra. Så roligt och det känna stort att min dotter börjat på sin första aktivitet!


Mattias bjöd mig på min absoluta favoriträtt till middag. Lax med pesto- och fetaoströra. Sååå gott! 

Idag så har jag och Lea varit på syfestivalen och hämtat hem inspiration och nytt material. Jag köpte en hel hög med nytt, bland annat material till napphållare och dregglisar. Det ska bli så jäkla kul. 
Så nu laddar jag inför en ny vecka med nya spännande idéer !


Kommentera här: