Blöjfri

Hej er på!

Sommarvädret har tagit en liten paus. Jag hoppas att det snart är tillbaka. Även om jag tycker att det har varit ganska skönt att stänga in sig i lägenheten med tjejerna idag medans det regnat ute. Jag kan liksom ta tag i sysslorna här hemma utan att behöva ha ångest för att man behöver vara inne när solen skiner.

Så idag har vi myst jag och tjejerna. Dom tog en lååång vila så jag passade på att pärla lite. 

Visste ni förresten att Moa är blöjfri nu? I 2 månader ungefär har hon varit utan blöja. Hon är såå himla duktig. Är vi ute någonstanns säger hon till när hon behöver gå på toaletten. Hon har blivit så stor! Hon har fortfarande blöja när hon sover på natten. Hon sover otroligt hårt och kissar massor på nätterna. Så ännu känns det inte läge att sova utan blöja på natten. Men vilan efter lunch har hon den senaste veckan sovit utan blöja. Riktigt duktig!
Hon sover fler och fler nätter inne i hennes säng också. Hon kommer i stort sett alltid in till oss på nätterna. Men nu börjar hon alltså sova heöa nätter inne hos sig. 
Numera får jag sova så länge att jag ofta vaknar med nack- och ryggont. Jag är tydligen inte van vid att sova så länge åt gången ;)

1 svärmor:

skriven

Farmors vackraste har blivit såå stor och duktig! :)

Kommentera här: