Godmorgon Tisdag

God morgon!
Hos familjen Lund/Wallden har vi varit vakna en timme redan ungefär. Moa vaknar alltid när Mattias kliver upp strax före 5, och Lea somnade äntligen om lagom tills Mattias åkte till jobbet..så nu myser jag och Moa i soffan framför bubbel guppis. En av Moas absoluta favoriter. 

Jag och pappa Mattias har haft sällskap i sängen hela natten. Redan innan vi hade gått och lagt oss igårkväll kom Moa ingåendes till oss..Så vi har fått mysa med henne hela natten. Hon är dock en riktig propeller när hon sover. Så vi sover kanske inte jätte bra när hon ligger emellan oss. Mattias har fått en och annan smocka av henne nattetid. Jag är förvånad över att han inte fått någon blåklocka ännu :)

Det här gällande att anmäla till Ivo vet jag inte riktigt hur vi ska göra med. Men att skicka in och klaga tänker jag nog iallafall göra. 

Idag väntar föris för Moa, och jag och Lea ska ta oss en långpromenad och ta hand om tvättberget som har tagit över hela vår toalett. 

Här är en bild från i helgen när jag och tjejerna var och fikade hos mormor och morfar. Det känns så stort på något vis att Moa sitter på en vanlig stol och att Lea sitter i barnstol. Bara att se sina barn sittandes bredvid varandra känns rätt stort. Så stolt mamma!

Kommentera här: