Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag idag, Så otroligt mysigt ändå. Den här helgen har jag och Mattias varit i sälen medans tjejerna har fått bo hos mormor och morfar. 
Man skulle kunna säga att vi har haft en alla hjärtansdag-helg bara vi två.
Det har varit så mycket den senaste tiden så att få en helg tillsammans att ladda batterierna var verkligen välbehövt! Jag har haft ständigt ont i magen i några veckor, mycket på grund av stress. Så att få två nätter med miljöombyte och att få sova ordentligt har gjort susen.

Man måste ta hand om varandra, ge varandra av sin tid och visa sin kärlek till varandra. Det är A och O i en relation. Kanske ännu viktigare när man har barn. Småbarnstiden är otroligt intensiv och det är så lätt att bara försvinna in i vardagspusslet med hämtningar och lämningar på förskolan, handla, städa och laga mat. Jag brukar alltid somna vid nattningarna av tjejerna. Därför har det varit så skönt att bara fått vara Hanna och Mattias den här helgen. Middagen har blivit lite senare, vi har vara vakna länge och tagit sköna sovmorgnar tillsammans. Bara de att kunna dela täcke och tåflirta på morgonen. Det sker liksom inte med barn i sängen. 
Nej ni. Vi har verkligen behövt den här helgen. Vi skrattar så mycket ihop jag och Mattias. Det är så viktigt!

I eftermiddag ska jag mysa lite extra med min lilla tjej medans min stora tjej ska på plask och lek med Mattias. 

Men först ska vi ta oss hem!
Kul förresten att några fler hittar hit nu. Puss på er och ha en mysig Alla hjärtansdag! 

Kommentera här: